Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα υπολογίζει σε μια χειραγωγούμενη Δικαιοσύνη;

Έβγαλε ανακοίνωση η Δημοτική Αρχή με το σύνθημα  «όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε!» και καλεί τους πολίτες την Τετάρτη 4 Μαΐου και ώρα 9:30 να παραστούν στον Άρειο Πάγο (-όπου εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της απόφασης 4891/2020 του Εφετείου Αθηνών που δικαιώνει τους φερόμενους ως ιδιόκτητες που διεκδικούν την περιοχή του λόφου Κοπανά-) να δώσουν δυναμικό παρών και να βοηθήσουν με τη φωνή τους «για να μείνει ο λόφος Κοπανά δημόσιος, υπηρετώντας το κοινό καλό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την προστασία του περιβάλλοντος».

Μάλιστα, αύριο δεν θα λειτουργήσει η Δημοτική Συγκοινωνία Βύρωνα (όπως δεν θα λειτουργήσουν και τα Τμήματα  Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, οι υπηρεσίες που στεγάζονται στο Δημαρχείο, καθώς επίσης και η Κοινωνική Υπηρεσία) και τα οχήματά της, όπως αναφέρει νέα ανακοίνωση του Δήμου, θα χρησιμοποιηθούν για τη δωρεάν (απόβαση) μεταφορά στον Άρειο Πάγο, δημοτών και εργαζομένων που επιθυμούν να υποστηρίξουν "τον αγώνα της Δημοτικής Αρχής"... Τα δε λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 8:30 το πρωί της 4ης Μαΐου μπροστά από το Δημαρχείο (Καραολή & Δημητρίου 36-44).

Υπολογίζει σε μια χειραγωγούμενη Δικαιοσύνη και καλεί τώρα η Δημοτική Αρχή τους πολίτες; 

Που ήταν η ενημέρωση των πολιτών όλα αυτά τα χρόνια όταν η υπόθεση του λόφου Κοπανά, το 2017, όδευε προς το Εφετείο; όπου ήταν και η ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου! Γραμμένη στα αρχαιότερα των υποδημάτων του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Κατωπόδη.

Η Δημοτική Παράταξη «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ», με ευθύνη του Δημάρχου, ΕΧΑΣΕ σιωπηρά την υπόθεση στο Εφετείο και, τώρα, στη διαδικασία αναίρεσης στον Άρειο Πάγο εκλιπαρεί την βοήθεια των πολιτών και των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, μήπως τί;

Ο Άρειος Πάγος δεν θα εκδικάζει την υπόθεση από την αρχή, αλλά θα εκδώσει απόφαση είτε υπέρ της κρίσης του Εφετείου, είτε κατά, στην περίπτωση εκείνη που υπάρχουν ασάφειες ή λάθη στη δικανική του κρίση και, άρα επαναφορά της υπόθεσης στο Εφετείο.

 

Επομένως η όψιμη έκκληση της Δημοτικής Αρχής για παρουσία κόσμου στη διαδικασία είναι περιττή και γίνεται με σκοπό να επηρεάσει την κοινή γνώμη και να την διαμορφώσει κατάλληλα, στην περίπτωση που χαθεί οριστικά η υπόθεση του λόφου Κοπανά...

Διαχωρίζουμε την υπόθεση του συνόλου του λόφου Κοπανά, όπως την αντιλαμβανόμαστε εμείς, από την λεγόμενη περιοχή των Θεάτρων Βράχων και των Αθλητικών εγκαταστάσεων, που ενδιαφέρει την Δημοτική Αρχή, θέμα στο οποίο θα επανέλθουμε μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ όλα τα άρθρα για την υπόθεση εδώ: https://vironasipolimas.blogspot.com/search/label/%CE%9B%CF%8C%CF%86%CE%BF%CF%82%20%CE%9A%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC

Ενάργεια

3 Μαΐου 2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου