Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Ξεκίνησαν οι ανασφαλτώσεις, μπετοστρώσεις και πλακοστρώσεις οδών Δήμου Βύρωνα

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από Δήμο Βύρωνα:

Σήμερα, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης αντιολισθηρών πλακών με σκυρόδεμα και νέες αντιολισθηρές πλάκες, από τον εργολάβο μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης του έργου. Ζητούμε την κατανόηση των δημοτών για την προσωρινή ταλαιπωρία που θα υποστούν.


Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες αφορούν:

Συντηρήσεις οδών με ανασφαλτώσεις, αντικατάσταση τμημάτων υφισταμένων αντιολισθηρών πλακοστρώσεων, αντικατάσταση πλακοστρώσεων με σκυρόδεμα αντιολισθηρής τελικής επιφανείας, ανακατασκευή μπετοδρόμων, κλπ που παρουσιάζουν προβλήματα και φθορές από χρήση, σε διάφορα σημεία της πόλης του Βύρωνα. Συγκεκριμένα παρουσιάζονται εκτεταμένες βλάβες του οδοστρώματος σε τμήματα που υπάρχει επίστρωση με αντιολισθηρές πλάκες οι οποίες είτε έχουν ρηγματωθεί ή αποκολληθεί και επίσης στον ασφαλτοτάπητα κυκλοφορίας που παρουσιάζει φθορές όπως λακκούβες ή και εκτεταμένες επιφανειακές ανωμαλίες από ερπυστικά φαινόμενα λόγω διέλευσης βαρέων οχημάτων. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό 1.500.000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Για το συγκεκριμένο έργο ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης δήλωσε:

«Η Δημοτική Αρχή σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, πραγματοποιεί το παρών έργο ύψους 1.500.000 ευρώ που χορηγούνται από την Περιφέρεια. Όπως υποσχεθήκαμε, αλλάζουμε  σιγά σιγά την εικόνα της πόλης μας προς το καλύτερο. Με την υλοποίηση των έργων ωφελείται μεγάλος αριθμός ανθρώπων, μόνιμων κατοίκων αλλά και διερχόμενων οδηγών και αναβαθμίζεται σημαντικά ο Δήμος Βύρωνα. Η Δημοτική Αρχή προσφέρει τις βέλτιστες υπηρεσίες στους δημότες της πόλης με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια τους και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους».

Αναλυτικά οι πρός ανασφάλτωση δρόμοι εδώ:
http://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=7098




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου