Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΟΔΩΝ


Η πραγματογνωμοσύνη από Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.) στα πλακοστρωμένα τμήματα των οδών:
1) Βρυούλων 
2) Αρύββου 
3) Νεοπτολέμου
4) Παν. Τσαλδάρη

θα διενεργηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017.

Υπενθυμίζουμε αδρομερώς ότι, κάτοικοι διαμαρτυρόμενοι για την κακή κατάσταση των συγκεκριμένων δρόμων, με την βοήθεια μηχανικών που διενήργησαν «επιφανειακή αυτοψία», είχαμε φέρει το θέμα πρός συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 22 Ιουλίου 2015.
[για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε, στην ετικέτα Κατεστραμμένοι δρόμοι της ιστοσελίδας μας, το άρθρο του Σαββάτου 21 Μαΐου 2016 «ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ» καθώς και την καταγγελία ΜΑΣ προς το Υπουργείο Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το ΣΕΔΕ]
Τελικά την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 είχε ληφθεί η υπ. αρ. 159/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την συγκρότηση Επιτροπής από τους εκπροσώπους των Δημοτικών Παρατάξεων, και τον καταγγέλλοντα, με σκοπό την διερεύνηση ύπαρξης ή μη κακοτεχνιών στους ανωτέρω αναφερόμενους δρόμους, σύμφωνα με το αρ. πρωτ. ΕΜΠ. Οικ. 60/296-2016 έγγραφο του Σώματος Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων (ΣΕΔΕ) του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας παραθέτουμε: 
α) το αίτημα της 21/09/2016 του Αντιδημάρχου της Τ/Υ του Δήμου κ. Μ. Καραγιάννη πρός το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, γιά αρωγή Πραγματογνώμονα Μηχανικού. 
(Δώστε προσοχή στα 8 & 9)


β) Απόσπασμα του ενημερωτικού εγγράφου του Τεχνικού Επιμελητηρίου με πληροφορίες περί της Πραγματογνωμοσύνης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου