Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ;



"Η μπάρα θα περιμένει λίγο, ελπίζω λιγότερο από μήνα" (25/10/2016).
 
Αυτή Ήταν στις 25 Οκτωβρίου 2016 η απάντηση του Αντιδημάρχου περιβάλλοντος, διαχείρισης κοινόχρηστων χώρων, καθαριότητας και ανακύκλωσης κ. Μαυρίκη στην κάτωθι αναφορά δημότη μας:

".... 50 μέτρα πιο κει, στη συμβολή των οδών Βρυούλων και Κοντολιού. Ένα ακόμη Χρόνιο πρόβλημα. 
Ο (παλαιός)κάδος απορριμμάτων που είναι τοποθετημένος στη γωνία, λόγω της κλίσης του οδοστρώματος, δυσκολεύει τόσο τους εργαζόμενους στη καθαριότητα, όσο και τους κατοίκους της περιοχής. Γιατί όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες (1&3), το κάλυμμα του κάδου, επειδή παρεμποδίζεται από την ύπαρξη ενός μεταλλικού κιβωτίου (γραμματοκιβωτίου;) όπισθεν αυτού, είτε δεν κλείνει, είτε όταν είναι κλειστό, ανοίγει ελάχιστα και με δυσκολία - λόγω της κλίσης του δρόμου που αναφέραμε-, αναγκάζοντας έτσι τους κατοίκους να αφήνουν τα απορρίμματα  και τα άχρηστα εκτός του κάδου, επί του δρόμου. 
Παρακαλώ όπως εξετάσετε την παρούσα αναφορά και εάν είναι δυνατόν να προβείτε στις ενέργειες εκείνες που θα επιλύσουν τα αναφερθέντα προβλήματα".

Και επειδή δεν υπήρξε καμία ενέργεια, στις 30 Ιανουαρίου 2017 εστάλη εκ νέου το αίτημα:  

"....επανέρχομαι στο αίτημα που είχα(με) θέσει πρίν από τρείς (3) μήνες, δηλαδή, την επίλυση του προβλήματος που παρουσιάζει ο κάδος αποριμμάτων στη συμβολή των οδών Βρυούλων & Κοντολιού, λόγω της δικής σας τοποθέτησης περί διευθέτησής του θέματος, έστω και σε τριπλάσιο χρόνο από τον αναφερόμενο στο μήνυμά σας.
Παρακαλώ, μην το αμελήσετε".

Σήμερα 8 Μαρτίου 2017, δηλαδή, 4,5 μήνες μετά την πρώτη αναφορά, η κατάσταση παραμένει ως είχε! 
Ευτυχώς κ. Αντιδήμαρχε που Παραμένετε πάντα στην διάθεση των πολιτών!

Σημείωση:
Ο τίτλος είναι από έκφραση του Ρωμαίου ρήτορα & πολιτικού Κικέρωνα (106-43 π.Χ.)
Quo usque tandem abutere, Catilina, patientia nostra?
μτφ: "Μέχρι πότε, Κατιλίνα, θα κάνεις κατάχρηση της υπομονής μας";


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου