Σάββατο 13 Μαΐου 2017

4ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα - Για ακόμα μια χρονιά τα παιδιά μας στα τσιμέντα καρμανιόλες και στις ακατάλληλες τουαλέτες!

ΦΑΡΑΩΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΥΡΩΝΑ!

Δεν θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε και αλλιώς.

Παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες τον γονέων για την θλιβερή κατάσταση στο 4ο Δημοτικό Βύρωνα ουδείς συγκινήθηκε και συγκινείται από την δημοτική αρχή.

Σε λίγες ημέρες τελειώνουν οι εγγραφές για τα νηπιαγωγεία. Τα παιδιά θα βρεθούν σε αυτό το απόλυτα εχθρικό περιβάλλον με επικίνδυνα τσιμέντα, απουσία προστατευτικού τάπητα και ακατάλληλες τουαλέτες!

Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναφέρει εκτενέστατα την κατάσταση που επικρατεί και κυρίως στις εξωτερικές τουαλέτες του σχολείου, δεκαετίας του 1950.




Η κατάσταση πλέον είχε φτάσει στο απροχώρητο για πολλοστή φορά με της τουαλέτες να βουλώνουν συνεχώς.

Οι γονείς πλέον πήγαιναν σχεδόν κάθε μέρα στο δημαρχείο να διαμαρτυρηθούν, πρωτοκολλώντας αιτήσεις κλπ. ζητώντας από τον Αντιδήμαρχο των τεχνικών υπηρεσιών κ. Καραγιάννη να μεταβεί στο σχολείο να δει την κατάσταση χωρίς αποτέλεσμα.

Εφτασαν στο σημείο να του πουν οτι θα κατασκηνώνουν κάθε ημέρα στο δημαρχείο μέχρι να έρθει.
Στο τέλος ο κ. Καραγιάννης αποφάσισε να τιμήσει με την παρουσία του τους δημότες που τον έχουν τιμήσει με την ψήφο τους και εκεί ήταν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα φαραωνικά έργα που θα δείτε παρακάτω




Επισκευή της αποχέτευσης που βούλωνε συνέχεια!!!!!

Όταν ρωτήθηκε τι θα γίνει με τα άλλα ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβλήματα που έχει το σχολείο (τάπητες ασφαλείας, νέες τουαλέτες, επισκευές στην μάντρα, μάρμαρα που πέφτουν κλπ) απάντησε:

Σιγά Σιγά θα τα δούμε ένα ένα.


Το έργο χιλιοπαιγμένο και ο θίασος βαρετός...




Ανεξάρτητα συνεργαζόμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου