Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια. Μια μάστιγα της πόλης μας


Η φωτογραφία που ακολουθεί έχει τραβηχτεί στο στενάκι - πέρασμα στην οδό Αγίας Σοφίας 37 μεταξύ του κινέζικού καταστήματος και της Forthnet


Η εικόνα είναι απλά λυπηρή.  Ένα εγκαταλειμμένο μηχανάκι που έχει απομείνει κουφάρι μετά την αποψίλωση χρήσιμων ανταλλακτικών στο στενάκι μέσα που προφανώς σύρθηκε εκεί ώστε οι επιτήδειοι να κάνουν την δουλειά τους χωρίς να τους παρατηρήσει κάποιος.
Δυστυχώς εκεί σύρθηκε και εκεί θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα παρόλο το σήμα περί εγκατάλειψης που έχει τοποθετήσει ο δήμος επάνω του.

Το μηχανάκι αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου αυτό εκατοντάδες αυτοκίνητα βρίσκονται παρατημένα στους δρόμους της πόλης μας και αποτελούν εστίες μόλυνσης και χαμένες θέσεις στάθμευσης σε περιοχές που ήδη αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα.

Το χειρότερο όλων είναι ότι ο δήμος δεν διαθέτει κανένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης του προβλήματος παρά του να κολλάει αυτοκόλλητα.

Και το μόνο που πρόκειται να συμβεί είναι να συνεχίσει το φαινόμενο να γιγαντώνεται.



Θλίψη και απογοήτευση

Υ.Γ.

Σε περίπτωση που το αναζητήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου για να το μαζέψουν, το μετακίνησαν οι κάτοικοι πιο μέσα στο στενό για να μπορούν να περνούν...


Δημοσιογράφος Άρης Μαρτέλης

Μάιος 2017


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου