Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΒΡΑΧΩΝ



ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΑ Η ...ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΕΝΕΙ!
 
Η αναφορά γίνεται σχετικά με την προπώληση εισιτηρίων του φεστιβάλ του θεάτρου Βράχων. 
Όπως πριν από μερικά χρόνια, αναγραφόταν ως σημείο προπώλησης εισιτηρίων για τις παραστάσεις του θεάτρου Βράχων το μουσικό κέντρο "SALINA" στο Παγκράτι, και εισιτήρια δεν υπήρχαν, όχι γιατί τελείωναν, αλλά επειδή δεν επιδίδονταν σχεδόν ποτέ, έτσι και τώρα (βρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου 2017) εισιτήρια δε διατίθενται πλέον- όπως μας ενημέρωσαν οι εργαζόμενοι υπάλληλοι- από τα γραφεία του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού (Ευαγγελικής Σχολής  26) κι ας αναφέρεται στο φυλλάδιο του Φεστιβάλ. 
Επιπροσθέτως, το ταμείο του θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4, Αθήνα) δεν ανοίγει ούτε στις 11, ούτε στις 12, ούτε στη 1 μ.μ, παρότι αναγράφονται ως ώρες προπώλησης των εισιτηρίων του φεστιβάλ: 11.00 έως 19.00 !!!


Τέλος, για τη συναυλία του τραγουδοποιού Σωκράτη Μάλαμα, που γίνεται στις 11 Σεπτεμβρίου, τα εισιτήρια δεν διατίθενται ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ (ή κυλικείο) ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΒΡΑΧΩΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PUBLIC!!!!

Τα συγχαρητήριά μας στους διοργανωτές του φεστιβάλ και τους υπεύθυνους της (εκάστοτε) διοίκησης της Δημοτικής Αρχής Βύρωνα για την ταλαιπωρία ...  Αιδώς κύριοι & κυρίες !

Ε. Β
2 Αυγούστου 2017


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου