Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ (KAI) Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Γ. ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ

Την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα, υπέβαλλε σήμερα (13/9/2017) με έγγραφη δήλωσή του, ο δημοτικός σύμβουλος της «Στάση Βύρωνα» (πλειοψηφία) Γιάννης Φραγκιαδάκης.


Ο δημοτικός σύμβουλος, στην επιστολή του επισημαίνει τη διαφωνία του τόσο με πρακτικές της δημοτικής αρχής σε θέματα όπως η διαχείριση του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων, η διαχείριση δημοτικών χώρων αλλά και η μη εφαρμογή του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού. Παράλληλα εκφράζει τη διαφωνία του με την πολιτική του κυβερνώντος κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίο προέρχονται βασικά στελέχη της δημοτικής αρχής.

Ο δήμαρχος Βύρωνα Άκης Κατωπόδης χαρακτήρισε «έντιμη» τη στάση του δημοτικού συμβούλου δεδομένου ότι επέλεξε την παραίτηση και όχι την ανεξαρτητοποίηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντικαταστάτης του κ. Φραγκιαδάκη, Απόστολος Κοκόλιας είναι έμπειρο στέλεχος της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας και τυγχάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του δημάρχου.
Παρόλα αυτά, η παραίτηση αποτελεί πολιτικό πλήγμα για την πλειοψηφία, γεγονός που επισήμανε εμμέσως πλην σαφώς με ανάρτησή του στο facebook, ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης «Μαζί για το Βύρωνα» Μίλτος Μπαντής: 
«Άλλη μια παραίτηση δημοτικού συμβούλου από την παράταξη της “πλειοψηφίας” στον Δήμο μας, 7 ανεξαρτητοποιήσεις και 3 παραιτήσεις από την αρχή της πενταετίας και το 2019 αργεί ακόμα!».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της παράταξης «Βύρωνας: Καθαρή Επιλογή», Παναγιώτης Κόνσουλας σε αντίστοιχη ανάρτηση στο Facebook προέβη σε αιχμηρή τοποθέτηση, θυμίζοντας μας τον παλιό Κόνσουλα που ασκούσε σκληρή αντιπολίτευση επί δημαρχίας Χαρδαλιά: 
«Απλά κρίμα…η μια παραίτηση πίσω από την άλλη, για μια δημοτική αρχή που ξεκίνησε το 2014 με την στήριξη μεγάλου μέρους της τοπικής κοινωνίας και η οποία εξελίσσεται σε φιάσκο, με σαφέστατη ημερομηνία λήξης το 2019 και με μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην εμφανέστατη πλέον αλαζονεία ανθρώπων “πέριξ” του Δημάρχου Βύρωνα κ.Κατωπόδη».

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από http://www.epikoinonia.info/?p=1428


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου