Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ 1 - ΣΕΒΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ - ΧΕΙΜΑΡΑΣ




Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 περί τις 18:00 το απόγευμα συνέβη σύγκρουση αυτοκινήτων στην διασταύρωση Σεβδικίου και Βλαχερνών στα όρια του δήμου Υμηττού - Βύρωνα (Η Βλαχερνών αμέσως μετά γίνεται Χειμάρας).

Κόκκινο αυτοκίνητο παραβίασε το στοπ ερχόμενο από την Σεβδικίου και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο κινούμενο επί της Βλαχερνών.

Παρά την βίαιη πρόσκρουση ευτυχώς προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, με το κόκκινο αυτοκίνητο υπαίτιο του ατυχήματος με μεγάλες ζημιές στην πόρτα του συνοδηγού, να εξαφανίζεται με κατεύθυνση τον Βύρωνα (προφανώς ήταν ανασφάλιστο)

Η τροχαία έφτασε επί τόπου και κατέγραψε το περιστατικό.

Από τους κατοίκους της περιοχής μαθαίνουμε ότι τα ατυχήματα στην συγκεκριμένη διασταύρωση είναι κάτι το σύνηθες (Μόλις την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου είχε γίνει και άλλο)

Μας είπαν επίσης ότι τα φαναρτζίδικα δε της περιοχής, μόνο από την συγκεκριμένη διασταύρωση, κάνουν χρυσές δουλειές!

Ως πότε ακόμα θα ρωτήσουμε εμείς; (Οι κάτοικοι λένε ότι κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους και εμείς θα τους στηρίξουμε όπως μπορούμε)

Πέριξ της διασταύρωσης βρίσκονται το 10 Δημοτικό Σχολείο Υμηττού, ο 4ος Παιδικός Σταθμός Βύρωνα και το 10 Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα.

Η διασταύρωση είναι στα σύνορα δήμου Βύρωνα και δήμου Υμηττού εντός των διοικητικών ορίων του Υμηττού και στον οποίο θα απευθυνθούμε.

Θα απευθυνθούμε το συντομότερο στον δήμο Υμηττού με το ερώτημα της σηματοδότησης της διασταύρωσης αν όχι με φωτεινούς σηματοδότες, τουλάχιστον με φανούς προειδοποίησης όπως έχει γίνει σε διασταυρώσεις στον Βύρωνα και ενίσχυση της σήμανσης.

Πολύ φοβόμαστε μην βρεθεί η προσπάθεια μας σε τέλμα λόγω του γεγονότος ότι η διασταύρωση είναι στα όρια των δήμων Υμηττού - Βύρωνα.

Θα σας ενημερώσουμε για τις κινήσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου