Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ"

Χθές, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας η εκδήλωση για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου και την ονομασία αυτού σε "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ" πρός τιμή του πρώην δημάρχου. 


Η είσοδος για το κοινό έγινε, υποχρεωτικά, από την στενή πόρτα που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία, ύψους 175 εκατοστών και πλάτους, μετά βίας, 50 εκατοστών.

 
Προσέξτε στις παρακάτω φωτογραφίες τα σκουριασμένα και επικίνδυνα κομμάτια που προεξέχουν από την πόρτα εισόδου για το κοινό!




Στη συνέχεια προσέξτε τα επικίνδυνα και σπασμένα σκαλοπάτια, όπου σε μερικά σημεία έχουν αποκαλυφθεί και τα σκουριασμένα σίδερα του σκυροδέματος! 



Σκοπός της δημιουργίας του "Βύρωνας η πόλη μας" ήταν ακριβώς αυτός. Η ανάδειξη των κακώς κειμένων στην πόλη μας. 
Ωραίο το γήπεδο "Νικολαϊδης" και τα γηπεδάκια ποδοσφαίρου 5χ5, καλή και η εκδήλωση, παρότι ξεχάστηκαν με τους λόγους και τις βραβεύσεις να παρουσιάσουν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση (έγινε, με μεγάλη καθυστέρηση, κατά τη διάρκεια του αγώνα και όχι με τον δέοντα σεβασμό, απλή και γρήγορη ανάγνωση των ονομάτων και των δύο ομάδων που συμμετείχαν), αλλά,
πως είναι δυνατόν να γίνεται εκδήλωση παράδοσης ενός σημαντικού έργου και να υπάρχουν αυτές οι "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ";

Δήμαρχε, 
Αντιδήμαρχε της Τ/Υ, 
Υπάρχει σχεδιασμός για την σωστή ολοκλήρωση του έργου που θα περιλαμβάνει και την ανακατασκευή των σκαλοπατιών (και της σκουριασμένης πόρτας) ή θα γίνονται πάντα μισές δουλειές και οι οποίες θα διατυμπανίζονται με φανφάρες; 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου