Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Κίτρινη κάρτα στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Βύρωνα



Με αφορμή την "αλλαγή" της διαδρομής της 4ης περιοδείας, της 20ης Οκτωβρίου, της διοίκησης του Δήμου, από την οδό Νικηφορίδη, στην οδό Χρ. Σμύρνης (Νικηφορίδη) ...
 Παρακαλείται 
το Γραφείο Τύπου του Δήμου Βύρωνα όπως προβαίνει σε ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ στις περιπτώσεις εκείνες όπου υπάρχουν τροποποιήσεις προγραμματισμένων εκδηλώσεων ή περιοδειών, από την αρχική μορφή των ανακοινώσεων και να μην προχωρεί σε απλές διορθώσεις στις ήδη ανηρτημένες ανακοινώσεις.
Επιβάλλεται όχι μόνον για λόγους Δεοντολογίας από τη στιγμή που, ως γνωστόν, στη σημερινή εποχή γίνονται κοινοποιήσεις ή αναδημοσιεύσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά κυρίως για τη διασφάλιση της καλλίτερης, σωστής, έγκυρης, έγκαιρης και δίχως προβλήματα ενημέρωσης των πολιτών, με σεβασμό πάντα πρός αυτούς!
[Δεν ξεχνάμε το περιστατικό με το πρόγραμμα της Κινηματογραφικής Λέσχης ..]

Ας διορθωθεί επειγόντως και η ανακοίνωση της 5ης Οκτωβρίου 2017 μέ τίτλο "Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει τις περιοδείες της..." γιατί με τα copy paste δεν βγαίνει νόημα, παρά μόνον γέλως! Διαβάστε:
"Η 2η ημέρα ενημέρωσης των πολιτών από τη Δημοτική Aρχή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου για να επικοινωνήσουν και να ακούσουν την άποψη των πολιτών".

Δείτε:
(Υπήρξε πλήρης επεξεργασία του κειμένου και δεν ισχύει .... πλέον)
http://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=7596

ΣΗΜΕΙΩΣΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017. 
Κατόπιν της αναρτήσεως του σχολίου μας στο blog, που έγινε στις 9 Οκτωβρίου, υπήρξε από το Γραφείο Τύπου του δήμου μέσα στην ίδια, την προηγούμενη ανακοίνωση, δηλαδή, αυτή που είχε αναρτηθεί στις 5 Οκτωβρίου, πλήρης επεξεργασία του κειμένου αυτής, επαναδιατύπωση και ΝΕΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ της διαδρομής της 4ης περιοδείας, η οποία περιελάμβανε τώρα την οδό Φορμίωνος! Έτσι δεν θα μπορέσετε να διαβάσετε στο σύνδεσμο του Δήμου Βύρωνα όσα πιό πάνω αναφέραμε. Λυπούμεθα.



1 σχόλιο:

  1. ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
    Αρχικά, στο πρόγραμμα των περιοδειών της διοίκησης Κατωπόδη που είχε δημοσιεύσει το Γραφείο Τύπου του δήμου, η 4η περιοδεία της 20ης Οκτωβρίου, περιελάμβανε μόνον την οδό Νικηφορίδη. Μετά, στις 5 Οκτωβρίου, άλλαξε σε Χρ. Σμύρνης (Νικηφορίδη). Ύστερα, κατόπιν της αναρτήσεώς μας με τίτλο "ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ", που έγινε στις 9 Οκτωβρίου, υπήρξε ΝΕΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ της διαδρομής της 4ης περιοδείας. Κι αυτή τη φορά, η επεξεργασία του κειμένου (πάντως, χαιρόμαστε που μας διαβάζουν) έγινε μέσα στην ίδια ανακοίνωση, αυτή της 5ης Οκτωβρίου! Τώρα η διαδρομή, περιελάμβανε την οδό Φορμίωνος! Όμως, δίχως άλλη προειδοποίηση ή έστω μια ξεχωριστή ανακοίνωση η οποία ήταν επιβεβλημένη για την ενημέρωση του κοινού. Συγχαρητήρια στη διοίκηση Κατωπόδη. Αυτός είναι ο σεβασμός που δείχνει πρός τους πολίτες. Θα πρέπει να εκαιδευτούμε σαν την 101 αερομεταφερόμενη μεραρχία του Β' παγκοσμίου πολέμου, και να τρέχουμε από σημείο σε σημείο της επιθέσεως του "εχθρού", όπως έπραξε αυτή στην πολιορκία της πόλεως Μπαστόν τον Δεκέμβριο του '44.

    ΑπάντησηΔιαγραφή