Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

(Προσωρινή) άρση της απόφασης για τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης οφειλών προς το Δήμο

Αγαπητοί συνδημότες, μην σας παραπληροφορούν οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης οι οποίοι κακώς επαίρονται ότι ήταν εκείνοι που πέτυχαν την άρση της απόφασης για τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης οφειλών προς το Δήμο. 
Ήταν η διοίκηση Κατωπόδη – κατά τη δήλωση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ Αγγέλη- που πρόλαβε "στο νήμα" τους αντιπάλους της για την ανάδειξη του προβλήματος και της αδικίας που εξετελέσθη από την Ταμία του δήμου, και ζήτησε, πρώτη αυτή, τη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου, αλλά λόγω απουσίας του (προέδρου), για μερικά λεπτά της ώρας, δεν κατόρθωσε να το επικοινωνήσει.
Ξεχάστε την ανακοίνωση της 14ης Δεκεμβρίου του Γραφείου Τύπου του Δήμου (δείτε εδώ):
Δεν έχει καμία σημασία.



Εξάλλου ήταν ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Κατωπόδης που εισηγήθηκε κατά την έναρξη του Δ.Σ. την (προσωρινή) άρση της απόφασης και την οποία αποδέχτηκαν (σχεδόν) ομόφωνα οι δημοτικές παρατάξεις.

Τέλος καλό, όλα καλά. Και αυτά που ακούστηκαν από τους κακοπροαίρετους πολιτικούς αντιπάλους, δηλαδή, τα περί ανικανότητας ή περί των πολιτικών ευθυνών του Αντιδημάρχου κ. Κόκκαλη και της ανάγκης παραίτησής του, τα πήρε ο αέρας και με την αλλαγή του έτους θα ξεχαστούν. Άλλωστε ποιος θυμάται τις παρενθέσεις … 

Για την (προσωρινή) ιστορία αναφέρουμε ότι, στο Δημοτικό Συμβούλιο που ξεκίνησε στις 8.30 μμ της 18ης Δεκεμβρίου και τελείωσε στις 3πμ της 19ης Δεκεμβρίου, Ελήφθη η απόφαση της Άρσης των κατασχέσεων των 3811 δημοτών (με προσωρινή παράταση έως 28 Φεβρουαρίου και δικαίωμα επανεξέτασης του ζητήματος στο Δ.Σ.), καθώς και το ξεμπλοκάρισμα, από σήμερα το πρωί, των δεσμευμένων τραπεζικών λογαριασμών, ρύθμιση με δόσεις των οφειλών και κατηγοριοποίηση αυτών.

Μένει η απορία: γιατί υπήρξε Δημόσια Συγγνώμη του Δημάρχου κ. Κατωπόδη στο Δ.Σ, αλλά και σε τηλεοπτικό σταθμό (Δίαυλος Alpha), εάν όλα τα προ της άρσης της απόφασης έγιναν καλώς;
Και πως να συγχωρήσεις εκείνον που υπερασπίζεται με σθένος τις ενέργειές του, που τελικά αναθεωρεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου