Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Η καταβολή του ποσού οφειλής της φύλαξης των οστών, από εφέτος, γίνεται στο Τμήμα Εσόδων του Δημαρχείου

Ταλαιπωρούνται και Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι του Βύρωνα επειδή δεν υπήρξε από τον Δήμο κάποια ενημέρωση σχετικά με την αλλαγή του τόπου πληρωμής για την ετήσια φύλαξη των οστών, γιατί ενώ μέχρι πέρσι αυτή γινόταν στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης στο Κοιμητήριο, από φέτος, η πληρωμή γίνεται στο Τμήμα Εσόδων -γραφείο Ν. 7-  στο Δημαρχείο (Καραολή και Δημητρίου 36).


Διαμαρτυρίες όμως υπάρχουν και για το κόστος  της ετήσιας φυλάξης των οστών, στο οστεοφυλάκειο του Κοιμητηρίου, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 30 Ευρώ, τιμή που είχε καθορισθεί με την υπ’ αριθ.  180 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2007.

Μήπως η Διοίκηση του Δήμου πρέπει, λόγω της συρρίκνωσης των εισοδημάτων από μισθούς και συντάξεις την τελευταία 10ετία, να επανεξετάσει το θέμα βάσει της υπ’ αριθ. 3524/96 απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία όπως ανέφερε, παρείχε στο Δημοτικό Συμβούλιο την αρμοδιότητα όχι μόνον της κατάρτισης του αρχικού Κανονισμού λειτουργίας του Κοιμητηρίου, αλλά και την δυνατότητα να τροποποιεί αυτόν, εκτιμώντας  τις νέες συνθήκες που έχουν στο μεταξύ δημιουργηθεί και επικρατήσει;







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου