Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Κλειστοί σήμερα οι παιδικοί σταθμοί - Γονείς σε απόγνωση, ελλιπής ενημέρωση από την δημοτική αρχή


Κλειστούς βρήκαν τους παιδικούς σταθμούς αρκετοί γονείς σήμερα το πρωί καθότι είχε προγραμματιστεί συνέλευση μην έχοντας που να αφήσουν τα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα αρκετοί γονείς προσήλθαν με τα παιδιά τους (έχουμε ενημέρωση από γονείς του 4ου 8ου και 10ου παιδικού σταθμού ότι βρήκαν τις πόρτες κλειστές.

Αρκετοί πήραν μαζί τους τα παιδιά στην δουλειά τους ενώ άλλοι έψαχναν συγχυσμένοι και απογοητευμένοι που να τα αφήσουν.

Πρόκειται προφανώς για το αποτέλεσμα ελλιπέστατης ενημέρωσης προς τους γονείς από την δημοτική αρχή ότι για σήμερα 1 Μαρτίου είχε προγραμματιστεί συνέλευση.

Σε τηλεφώνημα μας στις 9 το πρωί στο τηλεφωνικό κέντρο του δήμου, αν είναι κλειστοί οι σταθμοί μας απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα (!!!!!) και να καλέσουμε τους παιδικούς σταθμούς.

Οι παιδικοί σταθμοί απάντησαν ότι είχε βγει ανακοίνωση εδώ και αρκετές ημέρες...

Είτε αυτό συνέβη (ελλιπής ενημέρωση) είτε οι γονείς είναι χαμηλής αντίληψης και δεν κατάλαβαν ότι ενημερώθηκαν για την συνέλευση και προσήλθαν με τα παιδιά τους το πρωί, πράγμα που δεν το νομίζουμε.

Να πούμε ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο; λίγο θα είναι...

Παρακάτω στιγμιότυπα από την ιστοσελίδα του Δήμου Βύρωνα, Της υποσελίδας για τους παιδικούς σταθμούς, και της προσχολικής αγωγής (που σημειωτέο η τελευταία ανακοίνωση έχει αναρτηθεί τον Δεκέμβριο του 2017) και φυσικά δεν αναφέρεται πουθενά για γενική συνέλευση. Η είναι "χωμένο" κάπου που δεν μπορεί να το βρει κανείς.

Δεν είπαμε να μην γίνει συνέλευση. Το γιατί αυτή πρέπει να γίνει στο ωράριο λειτουργίας και να κλείσουν οι σταθμοί δεν μπορούμε ειλικρινά να το καταλάβουμε.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου