Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, πρώτη δύναμη στις εκλογές αντιπροσώπων της ΠΟΕ - ΟΤΑ



Την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκαν  οι εκλογές για τους αντιπροσώπους  στο συνέδριο της  Π.Ο.Ε - Ο.Τ.Α.

Πρώτη δύναμη αναδείχτηκε για μια ακόμη φορά η Ανεξάρτητη Αγωνιστική Παρέμβαση Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα.
 





Τα αποτελέσματα για την εκλογή αντιπρόσωπων στο 46ο Συνέδριο της ΠΟΕ - ΟΤΑ
Εγγεγραμμένοι για ΠΟΕ – ΟΤΑ:   438   
ΨΗΦΙΣΑΝ:   341   
Άκυρα:   5   
Λευκά:   3   
Έγκυρα:   333
   
1. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: με 136 ψήφους, εκλέγει 2 αντιπροσώπους.
2. ΕΣΑΚ/ΔΑΣ (ΠΑΜΕ): με 130 ψήφους, εκλέγει 2 αντιπροσώπους.
3. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ΕΣΠΕ – ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: με 46 ψήφους, εκλέγει 1 αντιπρόσωπο
4. Α.Σ.Κ.  – ΟΤΑ: με 21 ψήφους, 0 αντιπροσώπους.


Για την ανάδειξή της σε πρώτη δύναμη η παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι,

Χαιρετίζουμε όλες και όλους  που πήρατε μέρος στις εκλογές του σωματείου μας για την ανάδειξη  των αντιπροσώπων στο συνέδριο 46ο  της Π.Ο.Ε – Ο.Τ.Α.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που στήριξαν, ψήφισαν και ανέδειξαν για μια ακόμη φορά πρώτη δύναμη την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.
Η επιλογή σας αυτή  δείχνει τους ουσιαστικούς δεσμούς που έχουν σφυρηλατηθεί όλα αυτά τα χρόνια, σε μια διαρκή προσπάθεια ανεξάρτητης εργατικής δράσης για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας, την υπεράσπιση και ενίσχυση του δημόσιου κοινωνικού χαρακτήρα του δήμου και των υπηρεσιών του.

Συνάδελφοι συναδέλφισσες

Σε μια περίοδο όπου αμφισβητείται η συνδικαλιστική δράση, που οι ηγεσίες του συνδικαλιστικού κινήματος λειτουργούν ως μακρύ χέρι των πολιτικών των κομμάτων, των κυβερνήσεων, των εργοδοτών και των δημάρχων,  με τη δική σας στήριξη και τη γόνιμη δημιουργική κριτική η Ανεξάρτητη Αγωνιστική Παρέμβαση ξεκίνησε ένα μακρύ ταξίδι από το 1992 και μια συλλογική προσπάθεια στο χώρο των εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα. Με τις θέσεις και τη δράση της συνέβαλε στην υπέρβαση της καθεστωτικής αντίληψης για τα σωματεία, στην ανεξάρτητη εργατική δράση, στη χειραφέτηση που πρέπει να έχει ο εργαζόμενος άνθρωπος απέναντι σε κάθε εξουσία και να συμμετέχει συλλογικά σε μια διαρκή προσπάθεια όχι μόνο για τα απλά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά αναζητώντας την ατομική και κοινωνική χειραφέτηση ως την κοινωνική απελευθέρωση.

Ευχαριστούμε όλες και όλους που όλα αυτά τα χρόνια μας στηρίζετε και συμμετέχετε σε αυτή την προσπάθεια. Θέλουμε με τη δική σας στήριξη και συμμετοχή να ξεπεράσουμε τις αδυναμίες μας, τα σημάδια κόπωσης που φέρνει η καθημερινή δράση και να συνεχίσουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση των σύγχρονων αναγκών και δικαιωμάτων μας.
Για την άμεση επίλυση των προβλημάτων μας και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας από την κεντρική και τοπική δημοτική εξουσία. Κάνουμε ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα κάνουμε βήμα πίσω από τις ώριμες ριζοσπαστικές λύσεις που έχει ανάγκη ο Δήμος, οι υπηρεσίες του και οι εργαζόμενοι σε αυτόν.

ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Δεν συναινούμε στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης και της  δημοτικής αρχής.   Διεκδικούμε τις σύγχρονες ανάγκες και τα δικαιώματα μας.
 

Μάρτιος 2018


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου