Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Διαμαρτυρία κατοίκων της οδού Φλέμινγκ για λίμναση υδάτων και όχι μόνον

Μπορεί, τη στιγμή αυτή, στην ζωή των πολιτών να προέχει η μακροχρόνια οικονομική ύφεση, καθώς και τα σημαντικά θέματα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, όμως, και ο μικρόκοσμος της γειτονιάς, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς τους. 
Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της οδού Φλέμινγκ για λίμναση των υδάτων, στο σημείο της στάσης Αστυνομικό Τμήμα, της γραμμής 10, της Δημοτικής Συγκοινωνίας, και η οποία αποτελεί εστία μόλυνσης, επικίνδυνης για τη δημόσια υγεία (δείτε τις φωτογραφίες).
Και με το δίκιο τους, γιατί όταν έγινε η παρέμβαση διαπλάτυνσης για την εξυπηρέτηση των αναγκών της δημοτικής συγκοινωνίας, δεν υπήρξε μέριμνα για το πρόβλημα που θα παρουσιαζόταν, παρότι η κλίση του οδοστρώματος είναι εμφανής.
Από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σήμερα κατετέθη πρός την Τεχνική Υπηρεσία αίτημα για επίλυσή του. Κατά τη γνώμη μας, του θέματος θα έπρεπε να επιληφθεί και η Υγειονομική Υπηρεσία.






Βέβαια δεν είναι μόνον αυτό το πρόβλημα, γιατί εάν στρέψει το βλέμμα του κανείς, ακριβώς απέναντι, στη συμβολή της οδού Φλέμινγκ με την οδό Δελφών, ανακαλύπτει "όλα τα στραβά της μοίρας του δήμου μας"!
Ανύπαρκτο πεζοδρόμιο ... υπό άνθιση.
Μεθυσμένη πινακίδα σήμανσης stop.

Μεταφερόμενος και περιφερόμενος κάδος απορριμμάτων, που μερικές φορές, παρεμποδίζει την ομαλή στροφή αριστερά ... και στην απέναντι γωνία (όπως διακρίνεται και στη φωτογραφία), ακόμη μία μεθυσμένη πινακίδα!





Και τέλος, η κατάσταση του οδοστρώματος της οδού Δελφών!








Συμπέρασμα; Ο Δήμος Βύρωνα δεν φτιάχνει, ούτε με όλο τον κρατικό Προϋπολογισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου