Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Καθίζηση στην οδό Εμπεδοκλέους - Νέα στοιχεία - Σωρεία κακοτεχνιών

Ενώ έχουμε αναφερθεί εκτενώς στο νέο μπάλωμα στην οδό Εμπεδοκλέους μετά και την νέα καθίζηση

https://vironasipolimas.blogspot.gr/2018/01/blog-post_0.html

Ωστόσω, ως φαίνεται ούτε το μπάλωμα είναι άρτιο, υπολείπεται άσφαλτος, και από ότι φαίνεται βαθαίνει και πάλι !


Λίγο παρακάτω στην Εμπεδοκλέους, στα σύνορα με του Δήμου Βύρωνα με τον Δήμο Αθηναίων, εντός του Δήμου Βύρωνα, βλέπουμε ένα μεγάλο βαθούλωμα στον δρόμο που όλοι ξέρουμε σίγουρα πως θα καταλήξει.

 

Μία ακόμα φωτογραφία τώρα έξω από το Σούπερ Μάρκετ στην Εμπεδοκλέους. Τα φρεάτια ξεβούλωσαν, αλλά χρήματα για μια σχάρα δεν υπήρχαν; Αν κάποιος πατήσει την σπασμένη σχάρα και βρεθεί μέσα στο φρεάτιο ποιος θα φταίει; ο Δήμος, ο εργολάβος ή ο ανάδρομος Ερμής;

Μάλλον ο τρίτος...



Δεύτερη σπασμένη σχάρα απέναντι από τον ΟΤΕ. Προφανώς πάνω στην πρεμούρα να φτιάξουν τα φρεάτια δεν άφησαν όρθια σχάρα για σχάρα.



Όπως συνήθως και μία μπόνους το πεζοδρόμιο στην γωνία του Σούπερ Μάρκετ. Έλειπαν τούβλα, ρίξε σου λέει λίγη άσφαλτο και όλα καλά.



Δυστυχώς ο Δήμος αρκείται στην τακτική των μπαλωμάτων και να κρύβει το πρόβλημα κάτω από το χαλί. Πρέπει οπωσδήποτε να πιεστεί ο εργολάβος να πραγματοποιήσει εξυγίανση του εδάφους ώστε να σταματήσουν οι καθιζήσεις. Σε αντίθετη περίπτωση τυχόν παραλαβή του έργου από τον Δήμο θα πρέπει να επισύρει κυρώσεις σε αυτούς που το παρέλαβαν.

Ίδια περίπτωση και στην οδό Ευαγγελικής Σχολής 99, όπως και εκεί είχαμε καθίζηση και ο Δήμος έκανε μπάλωμα χωρίς εξυγίανση. Τώρα το βλέπουμε να βουλιάζει και σύντομα θα ανοίξει πάλι.



Ο σοφός μας λαός λέει μια παροιμία "Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου