Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΑΑΘΟΝΤΑΙ !

"Οι εργασίες αυτές πρέπει να γίνονται μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία από αυτή που αναγράφεται" αναφέρει η απαντητική επιστολή-έγγραφο της Πολεοδομίας Αθηνών (Διεύθυνση Δόμησης, Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών) στην με αρ. πρωτ: 076678/21-032018 αίτηση κατοίκων-δημοτών Βύρωνα σχετικά με το ετοιμόρροπο κτίσμα της συμβολής των οδών Χρ. Σμύρνης & Παν. Τσαλδάρη .... 
Και το έγγραφο αυτό παρουσιάζουμε σήμερα, για να αποδείξουμε ότι
για 26 ολόκληρους μήνες, ύστερα δηλαδή από την κατεδάφιση του Α΄ ορόφου, ήταν Δεκέμβριος του 2015 που ο Δήμος υλοποίησε την (δική μας)  Εισαγγελική Παραγγελία, οι Αιρετοί  και οι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου  Βύρωνα, κοιμόντουσαν ύπνον βαθύ, και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ενεργήσει και να ενημερώσει την ΥΔΟΜ, ώστε να συγκληθεί άμεσα η νέα επιτροπή που θα αποφασίσει τελεσίδικα για την κατεδάφιση και του εναπομείναντος κτίσματος, σύμφωνα πάντα με την Έκθεση Επικινδύνως Ετοιμορρόπου Οικοδομής με ΑΔΑ: ΒΙΥΗΟΠ1Κ-1ΙΜ / 2014.



Διαβάστε τι γράφαμε στο άρθρο μας, "ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΘ' ΟΔΟΝ κύριοι ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ" την Τρίτη, 3 Απριλίου 2018, εδώ:
https://vironasipolimas.blogspot.gr/2018/04/blog-post_3.html

Αναφέρει και άλλα το έγγραφο, με θέμα "Λήψη μέτρων σε κτίσμα επι των οδών Χρ. Σμύρνης & Παν. Τσαλδάρη 3 στο Δήμο Βύρωνα", της Πολεοδομίας, και συγκεκριμένα:
"Μέχρι την τελεσίδικη απόφαση της ανωτέρω επιτροπής παρακαλούμε τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βύρωνα για την άμεση επιβολή και τήρηση των προβλεπομένων μέτρων ασφαλείας για την δημόσια ασφάλεια, καθότι κατά την αυτοψία διαπιστώθηκαν ότι τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί δεν επαρκούν, διότι δεν εξασφαλίζουν καθ' όλο το μήκος τους τον αποκλεισμό χρήσης και πρόσβασης στο εν λόγω κτίσμα και δεν υπάρχουν πινακίδες σήμανσης αναγραφής-προειδοποίησης του κινδύνου."

  
Όταν οι πολίτες φωνάζουν την αλήθεια, χαρακτηρίζονται ως "κακοπροαίρετοι" από την δημοτική αρχή! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου