Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Ο Δήμος Βύρωνα και ο ταχυδρόμος χτυπάνε πάντα δύο φορές

Οι περισσότεροι θα έχετε λάβει το Ενημερωτικό Δελτίο του Δήμου Βύρωνα, μια ενέργεια ενημέρωσης που ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες.

Αρχικά, θα θέλαμε να στηλιτεύσουμε το γεγονός ότι, ενώ θα μπορούσαν μέσω αυτού να αποστέλνονται έκτακτες ανακοινώσεις και διάφορες άλλες χρηστικές πληροφορίες, οι συντάκτες αγνοούν επιλεκτικά κάποια θέματα και προωθούν κάποια άλλα.

Τρανταχτό παράδειγμα ήταν ότι, έσπευσαν να αποστείλουν με email ανακοίνωση περί επαναλειτουργίας του 4ου Δημοτικού, βιαστικά, και χωρίς κανένα σχέδιο, αλλά έκτοτε, για το γεγονός π.χ ότι το δημοτικό δεν επαναλειτούργησε ποτέ, και τα παιδιά σκορπίστηκαν σε 2-3 μέρη, δεν βγήκε καμία ανακοίνωση, προφανώς γιατί το Ενημερωτικό Δελτίο θέλει να προβάλει μόνο το θετικό έργο του δήμου και όχι τα κακώς κείμενα που έχει δημιουργήσει η δημοτική αρχή.

Το θέμα επίσης είναι ότι ο Δήμος Βύρωνα και ο ταχυδρόμος χτυπάνε πάντα δύο φορές, δηλαδή, το ενημερωτικό δελτίο έρχεται πάντοτε εις διπλούν στο ταχυδρομείο μας. 
Όταν δε, ήταν για την επίσκεψη της Θεανώς Φωτίου (με τα γεμιστά) εκεί ο δήμος χτύπησε ... και τρεις φορές,  με το ίδιο δελτίο!

Τι πάει στραβά δεν ξέρουμε! Είτε κάποιος από την πρεμούρα του πατάει το "αποστολή" πολλές φορές ή το σύστημα κολλάει ή μας το στέλνουν πολλές φορές για να το εμπεδώσουμε!

Καριερίστας ή Spammer;


Δεν ξέρουμε, αλλά πάντως αν ο δήμος ήθελε να γίνει Spammer (αποστολέας ανεπιθύμητων μηνυμάτων) σίγουρα το πέτυχε, αφού πλέον το φίλτρο του Outlook λόγω των πολλαπλών αποστολών, στέλνει αυτόματα το Ενημερωτικό Δελτίο του Δήμου στο φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων.


Δημοσιογράφος Μαρτέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου