Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Παράσταση Διαμαρτυρίας Εκπαιδευτικών και Γονιών, Παρασκευή 15 Ιούνη 10 π.μ. Δημαρχείο Βύρωνα: Να απομακρυνθεί τώρα η κεραία που στήνεται δίπλα στα σχολεία!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.
ΒΥΡΩΝΑ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
«ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ»

Παράσταση Διαμαρτυρίας Εκπαιδευτικών και Γονιών
Παρασκευή 15 Ιούνη 10 π.μ. Δημαρχείο Βύρωνα
Να απομακρυνθεί τώρα η κεραία που στήνεται δίπλα στα σχολεία!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ανταποκρινόμενο στο αίτημα των συναδέλφων μελών μας των 6ου και 7ου Δημοτικών και του 2ου Νηπιαγωγείου Βύρωνα, καλεί στην Παράσταση που διοργανώνουν Εκπαιδευτικοί και Γονείς των σχολείων αυτών, την Παρασκευή 15 Ιούνη στις 10 π.μ. έξω από το Δημαρχείο Βύρωνα, με αίτημα να απομακρυνθεί τώρα η κεραία που στήθηκε δίπλα στα σχολεία και συγκεκριμένα Φορμίωνος και Καραολή και Δημητρίου!

Απαιτούμε από τον Δήμο Βύρωνα να προχωρήσει τώρα σε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να ξηλωθεί η κεραία, αλλά και άλλες που βρίσκονται γύρω από τα σχολεία, γιατί προέχει η υγεία πρωτίστως των παιδιών μας αλλά και όλων των εργαζομένων στα σχολεία και γύρω από αυτά!
Θυμίζουμε ότι σε πρόσφατη συνεδρίασή του, κάτω από την πίεση εκπαιδευτικών και γονιών του συγκροτήματος, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει η Δημοτική Αρχή σε ασφαλιστικά αλλά και σε όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να ξηλωθεί η συγκεκριμένη κεραία, που είναι σε απόσταση 50 μέτρων από τα σχολεία! 

Απαιτούμε να υλοποιηθεί τώρα η απόφαση αυτή! 

Να απομακρυνθούν επίσης και όλες οι άλλες κεραίες που βρίσκονται γύρω από σχολεία και παιδικούς σταθμούς!
Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δε θα σταματήσουμε αν δε φύγει η κεραία δίπλα από τα σχολεία μας. 
Για μας προέχει η υγεία των παιδιών μας και όλων όσων εργάζονται στα σχολεία και στη γύρω περιοχή και όχι τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, που ανταγωνίζονται στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας ποια θα τα αυξήσει περισσότερο!

Το 2018 μπορούμε να έχουμε σύγχρονη και ασφαλή τεχνολογία γιατί είναι επίτευγμα και δυνατότητα της εποχής μας!

Για το Δ.Σ
.
Ο Πρόεδρος 
Η Γ. Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου