Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Όχι, μη μου το λες !!!!


Όχι, αυτό που διαβάσατε, δεν είναι διάλογος από επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς "Απίστευτα κι όμως... Ελληνικά", αν και θα μπορούσε. Είναι οι δηλώσεις του Αντιδημάρχου Τ/Υ κ. Μ. Καραγιάννη, μέσα από τα Πρακτικά του 1ου τακτικού θέματος: "Συζήτηση επί των θεμάτων Υπομνήματος πολιτών Βύρωνα" της συνεδρίασης της 16ης Μαΐου 2018 του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την εξόφληση, από το Δήμο, προς το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.), του ποσού των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ, δηλαδή, της δαπάνης της πραγματογνωμοσύνης, για τη διερεύνηση ύπαρξης κακοτεχνιών ή μη,  στους πλακόστρωτους δρόμους Βρυούλων,  Παν. Τσαλδάρη, Αρύββου, Νεοπτολέμου, η οποία είχε πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017.

Για άγνωστο λόγο, είπε, και για άλλο λόγο, δεσμεύτηκαν 25.000 ευρώ και "τρέχα γύρευε" την επιστροφή της 2ης Αναμόρφωσης. Αλήθεια, περιμένατε τίποτα διαφορετικό;
 
Ελπίζουμε (;) όοοοοταν θα έλθει επιτέλους στα χέρια της Δημοτικής Αρχής η πραγματογνωμοσύνη, να μην παραπέσει ... ή μην ξεχαστεί κρυμμένη σε κάποιο συρτάρι.

Είχαμε αιτηθεί τη συζήτηση του θέματος στο Δ.Σ. ώστε, αφενός μεν, να πληροφορηθούμε το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης το ταχύτερο δυνατόν, αφετέρου δε, στην περίπτωση εκείνη που αποδειχτεί κακοτεχνία στην εργολαβία του 2010, να υπάρξει δέσμευση της Δημοτικής Αρχής περί αιτήματος αποζημίωσης από την κατασκευαστική εταιρεία ή και άλλων ενεργειών.

Ο "περιπαικτικός" τίτλος του άρθρου "Όχι, μη μου το λες" είναι από την Ελληνική ταινία "Ο καταφερτζής" με τον Θανάση Βέγγο, σε σκηνοθεσία Κώστα Στράντζαλη, γιατί τέτοια συμβάντα, μόνο με γέλιο (και καλή διάθεση) μπορούν ν' αντιμετωπιστούν ... δείτε εδώ:


Καλό καλοκαίρι λοιπόν





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου