Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Παιδική Χαρά Κουταλά


Εάν ένας νέηλυς (= νεοφερμένος κάτοικος) ή οποιοσδήποτε άλλος πολίτης αναζητούσε στην ιστοσελίδα του Δήμου Βύρωνα τις παιδικές χαρές, θα διάβαζε με ευχαρίστηση τα όσα αναφέρονται για την "παιδική χαρά Κουταλά" :
"Μέσα στο αγαπημένο μας δάσος, τα παιδιά διασκεδάζουν και παίζουν στην παιδική χαρά που βρίσκεται αγκαλιασμένη από το πράσινο του Υμηττού. Στο χώρο υπάρχουν μίνι γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου 5x5, καθώς και γήπεδο τέννις κι αναψυκτήριο".


Μα, εάν αποφάσιζε να επισκεφτεί τον χώρο με την οικογένειά του, θα αντίκριζε την απαράδεκτη και απερίγραπτη κατάσταση που επικρατεί εκεί, η οποία ούτε στο ελάχιστο δεν μπορεί ν' απεικονιστεί μέσα από το  φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί:











Ποια σύγκριση μπορεί να γίνει με το παρελθόν 
και με τις φωτογραφίες που υπήρχαν στο παλαιό άρθρο 
της ιστοσελίδας του Δήμου;;




Παρακαλείται το Γραφείο Τύπου του Δήμου Βύρωνα να αρχειοθετήσει το συγκεκριμένο άρθρο που αναφέρεται στην παιδική χαρά του Κουταλά και στη συνέχεια να το αφαιρέσει από την Ετικέτα "παιδικές χαρές" του Δήμου.
49 μήνες μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου από την παράταξη "Στάση Βύρωνα", είναι επιτέλους καιρός -άμεσα- ορισμένα πράγματα να τροποποιηθούν. 
Άλλωστε για αυτό τον λόγο πληρώνονται οι του Γραφείου Τύπου και όχι για να λειτουργούν ως όργανο προπαγάνδας της διοίκησης.  

Βασίλης Αυγέρης
15 Οκτωβρίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου