Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Ξήλωσαν τους αισθητήρες... οι ανίκανοι

Στην διεύθυνση http://parking.dimosbyrona.gr/ (όταν λειτουργεί) μπορούμε, σύμφωνα με τον δήμο, να ενημερωθούμε για διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης. 

Το πρόγραμμα το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ αναφέρει τα εξής: "Ολοκληρωμένο σύστημα πληροφόρησης επιβατών για δρομολόγια δημοτικής συγκοινωνίας  και οδηγών για διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης στους Δήμους Βύρωνα και Ηλιούπολης". (σ.Σ.: Ωραίο αστείο!)

Για την ("τυφλή") τηλεματική του δήμου έχουμε αναφερθεί εκτενώς σε προηγούμενα άρθρα μας. Δείτε:

http://vironasipolimas.blogspot.com/2016/06/blog-post_25.html

http://vironasipolimas.blogspot.com/2018/02/blog-post_17.html

Για τις θέσεις στάθμευσης τώρα, να πληροφορήσουμε ότι, το σύστημα λειτουργεί με την τοποθέτηση αισθητήρων επί του εδάφους. Το αυτοκίνητο παρκάρει από πάνω, και έτσι η θέση για το σύστημα θεωρείται κατειλημμένη. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πρότινος. 
Γιατί με τις πρόσφατες εργασίες ανακατασκευής στην αγορά του Βύρωνα οι αισθητήρες ξηλώθηκαν και το σύστημα αχρηστεύτηκε!


Αντί να ξηλώσουν και να απομακρύνουν τις αχρείαστες (που είναι ιδανικές μόνο για αναρρίχηση διαρρηκτών και κλεφτών) και ακαλαίσθητες αψίδες μεγαλομανίας, ξήλωσαν τους αισθητήρες του συστήματος πληροφόρησης για τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης. Εύγε!


Τα συγχαρητήριά μας, στην διοίκηση Γ. Κατωπόδη, στην Τεχνική Υπηρεσία με τον επιβλέποντα μηχανικό της, και στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, η Ανακατασκευή των πεζοδρόμων της περιοχής «ΑΓΟΡΑ» Δήμου Βύρωνα, ήταν προϋπολογισμού μελέτης 104.000,00€. Σπουδαία μελέτη... άξιος και ο μισθός των προαναφερομένων.

Στην Ελλάδα, είτε της ανάπτυξης είτε των μνημονίων, πάντα υπάρχουν λεφτά για πέταμα!


Δημοσιογράφος Άρης Μαρτέλης
Οκτώβριος 2018





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου