Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Αυτό, ποιό τσίρκο ήταν;

Τον Οκτώβριο του 1996 το βρετανικό συγκρότημα The Rolling Stones κυκλοφόρησε το ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ και βίντεο "The Rolling Stones: Rock and Roll Circus" που είχε ηχογραφηθεί τον Δεκέμβριο του 1968. Τον λόγο για τον οποίο η συναυλία δεν μεταδόθηκε ούτε κυκλοφόρησε το 1968, αποτέλεσε το γεγονός ότι, το συγκρότημα δεν ήταν ικανοποιημένο με την εμφάνιση του. Μετά από δεκαπέντε ώρες γυρισμάτων, το σχήμα δεν μπορούσε να αποδώσει όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η κυκλοφορία για 28 χρόνια.

Η συναυλία είχε ως θέμα ένα τσίρκο, με το σκηνικό να συμπληρώνεται από ακροβάτες και κλόουν, μπροστά από ένα μικρό κοινό καλεσμένων θεατών. Εκτός φυσικά των Rolling Stones, έπαιξαν και τραγούδησαν οι: Jethro Tull, The Who, Taj Mahal, Marianne Faithfull και το σούπεργκρουπ της μιας νύχτας οι Dirty Mac, που αποτελούνταν από τους John Lennon, Eric Clapton, Keith Richards και Mitch Mitchell (Τα στοιχεία, από τη βικιπαίδεια. Αφού υπάρχει το κόπι-πάστε γιατί να σπαταλάμε ενέργεια)



Φυσικά θα διερωτάστε τι σχέση έχουν αυτά με το Βύρωνα;

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 ο δήμαρχος Άκης Κατωπόδης, ως υποψήφιος για την επανεκλογή του, διοργάνωσε στον κινηματογράφο Νέα Ελβετία την πρώτη του προεκλογική ομιλία.

Η δουλειά του κ. Δ. Βαγιανού, του υπεύθυνου του Γραφείο Τύπου του Δήμου, ήταν εξαίρετη, καθώς η μουσική επένδυση (από eye of the tiger μέχρι και Stooges ακούστηκαν) έδενε άριστα με την παρουσίαση του φωτογραφικού υλικού από την τετράχρονη-plus (βάλαμε πλέον και τέτοιες εκφράσεις στη ζωή μας) δράση της διοικούσας δημοτικής παράταξης "Στάση Βύρωνα".

Η αίθουσα ήταν γεμάτη, υπήρχε κόσμος και έξω, οι επίσημοι καλεσμένοι αρκετοί, ο λόγος των ομιλητών σύντομος και μεστός, κρατάμε το σύνθημα: "Πάμε να τους διαλύσουμε", όλοι εξήραν την εργατικότητα του δημάρχου και το ήθος του (πλην της Ρένας που δήλωσε ότι έχει ακούσει τον Άκη να βρίζει... Άντε!). Όλα λειτούργησαν τέλεια.


Ποίος λοιπόν είναι ο λόγος που δεν έχει βγει ακόμη στην κυκλοφορία; Εννέα (9) μέρες πέρασαν.

Μήπως η εμφανής υποτέλεια του Άκη στην Περιφερειάρχη (περί εικασίας πρόκειται βασισμένης σε υποκειμενική αξιολόγηση) που θύμιζε το τίτλο τραγουδιού των Stooges (που δεν έπαιξε), του "I wanna be your dog" (μτφ: θέλω να είμαι ο σκύλος σου); Ας μας συγχωρήσουν οι φίλοι, οπαδοί και ψηφοφόροι της δημοτικής παράταξης, αλλά, τέτοια συμπεριφορά, δεν την έχουμε ματαδεί, γι' αυτό και την αντιμετωπίζουμε έτσι σκωπτικά.

Εάν η όλη παράσταση κυκλοφορήσει στο Youtube δίχως μοντάζ, παρακολουθείστε τη.  
Ουρά της έγινε, χαλί να πατηθεί, αν και η ερυθρότητα του προσώπου του δημάρχου αποκλείεται να αποδοθεί...

Η εικασία μας οδήγησε συνειρμικά στο συνδυασμό των δύο αυτών γεγονότων. Γιατί προκαλεί εντύπωση η καθυστέρηση της δημοσιοποίησης της προεκλογικής ομιλίας του δημάρχου.

Εκτός κι εάν από τη "Στάση Βύρωνα" θεωρούν ότι δεν είναι ώριμες οι συνθήκες για την παρουσίαση ενός τέτοιου "ισχυρού χαρτιού".

Σημείωση: Η φωτογραφία από την εκδήλωση είναι "κλεμμένη" από τον προσωπικό λογαριασμό στο fb του Αντιδημάρχου Τ.Υ.

Παρατήρηση: Όταν λένε έναρξη ομιλίας ή δημοτικού συμβουλίου πχ στις 10.30, ας είναι η έναρξή των το πολύ 10 λεπτά αργότερα! Όταν όμως αυτή ξεπερνά τα 30 λεπτά, αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού, είναι γαϊδουριά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου