Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Ασυνείδητος οδηγός δικύκλου παραλίγο να χτυπήσει παιδάκι, πάνω σε πεζόδρομο!

Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες η κα Ilia Xm μας κοινοποίησε στο λογαριασμό του fb την παρακάτω καταγγελία που δημοσιοποιούμε ευθύς αμέσως.     


"Στον πεζόδρομο μπροστά από το 12ο Δημοτικό περνούν κάθε μέρα αυτοκίνητα και μηχανές, ακόμη και τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών.

Τις προάλλες ένας οδηγός μηχανής περνώντας έβρισε (με επίθετα που δε γράφονται) μια μητέρα και τη σχολική τροχονόμο που του έκαναν παρατήρηση.
Φεύγοντας (θυμωμένος κιόλας που τόλμησαν να αμφισβητήσουν το δικαίωμά του να οδηγεί σε πεζόδρομο) κόντεψε να παρασύρει ένα παιδάκι που ερχόταν στο σχολείο.

Τι κάνει ο δήμος για να προστατέψει τα παιδιά στα σχολεία;
Γιατί η τροχαία δεν έχει εμφανιστεί ποτέ;
Πώς επιτρέπουμε τέτοια σε θρασύδειλα άτομα να κυκλοφορούν απειλώντας τις ζωές των παιδιών μας;"

Δείτε το φωτογραφικό υλικό σε συνέχεια.


Αναδημοσίευση από εδώ: 

Σχολιασμός: Δυστυχώς ο Δήμος δεν θα κάνει ποτέ κάτι! Ούτε και η Αστυνομική Αρχή. Και ειδικά για τέτοια άτομα... Παρατηρούμε στις φωτογραφίες, εκτός του και δίχως κράνος ασυνείδητου και θρασύδειλου (όπως τον περιέγραψε η φίλη αναγνώστρια), μια μηχανή και ένα αυτοκίνητο σταθμευμένα πάνω στον πεζόδρομο, ένα άλλο αυτοκίνητο που φράζει την είσοδό του, και μια ακόμη μηχανή σταθμευμένη αριστερά, πάνω στο πεζοδρόμιο. Σε όλη την πόλη του Βύρωνα επικρατεί η ίδια κατάσταση. Και γι' αυτό ευθυνόμαστε Όλοι!

Έγινε το σωστό. Το περιστατικό καταγγέλθηκε. Μα δεν αρκεί! Χρειάζεται πραγματικός αγώνας με δυναμική συμμετοχή πολλών γιατί "το δίκιο σου το παίρνεις με αίμα και ιδρώτα"!
Εμείς από την πλευρά μας, το δημοσιοποιούμε  στην ιστοσελίδα (γνωρίζοντας ότι οι διοικούντες και οι δημοτικοί σύμβουλοι μας διαβάζουν, αλλά δεν περιμένουμε κάτι ουσιαστικό) και "ἅμ᾽ ἔπος τε καὶ ἔργον" το προωθήσαμε στην 4η εξουσία (Real FM & Παραπολιτικά FM)  που πρότεινε να καλείται η Τροχαία! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου