Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Εν Αρχή ην ο Νόμος



Με την παρούσα ανάρτηση (με τη δανεισμένη φωτογραφία από το Google-εικόνες) ενημερώνουμε και ταυτόχρονα προειδοποιούμε τον Δήμαρχο Άκη Κατωπόδη και τη διοίκηση του δήμου ότι έληξαν ή οσονούπω (αρχές Μαΐου) πρόκειται να λήξουν οι προθεσμίες που έπρεπε ή πρέπει να απαντηθούν εγγράφως τα αιτήματα της συλλογικότητάς μας.

Δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε άλλο την, κατά τον Συνήγορο του Πολίτη, "διοικητική αβελτηρία" και το φαινόμενο της Κακοδιοίκησης. Γιατί, 4,5 χρόνια ανοχής, επιείκειας, και στο απυρόβλητο, είναι υπεραρκετά!

Δείτε ένα (δεν πρόκειται για το μοναδικό) παράδειγμα:
Σε αναζήτηση (για το αρχείο μας και μόνο) της απάντησης της διοίκησης Άκη Κατωπόδη σε έγγραφο της 28ης Νοεμβρίου 2014 του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, η τηλεφωνική ενημέρωση μας από υπάλληλο του δήμου ήταν ότι, αυτή, "δεν βρέθηκε"...



Από σήμερα, το λόγο για την εφαρμογή της νομοθεσίας, σε όλα μας τα αιτήματα που υποβλήθηκαν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2019, θα έχουν πλέον ο Συνήγορος του Πολίτη, το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.), η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης και ο Εισαγγελέας.

Ενάργεια

19 Απριλίου 2019

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου