Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Επανάληψη της αυτοδιοικητικής αναμέτρησης του 2014 στον Δήμο Βύρωνα, αλλά δίχως πάθη...



Για την ανάδειξη του νέου Δημάρχου Βύρωνα θα δοθεί μάχη* στον Β' γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019 μεταξύ του κ. Χρήστου Γώγου (Νέα Εποχή Βύρωνα) και του νυν δημάρχου Άκη Κατωπόδη (Στάση Βύρωνα). 

Ολοκλήρωση καταμέτρησης 28/05/2019 και ώρα 17.08 
Η παράταξη του κ. Χ. Γώγου λαμβάνει ποσοστό 23,45% και 10 έδρες, ενώ του νυν δημάρχου Άκη Κατωπόδη 22,03% και 9 έδρες. Τρίτος (3ος) και πάλι, όπως το 2014, ο κ. Μίλτος Μπαντής (Μαζί για τον Βύρωνα) με ποσοστό 18,69% και 8 έδρες.




 
Δείτε τα αποτελέσματα και τους υποψήφιους συμβούλους που κερδίζουν τις έδρες  εδώ.

Διευκρίνηση: Τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών που παρουσιάσθηκαν -όπως εμφανίζεται στο στιγμιότυπο- από την εταιρεία SingularLogic στον ιστότοπο του Υπουργείου Εσωτερικών είναι ανεπίσημα. Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εν καιρώ από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία. 
 
*Σημείωση:
Η κεντρική φωτογραφία του άρθρου είναι "δάνειο" από το Google και επίτηδες επιλέχθηκε, γιατί η πυγμαχία φημίζεται για τους "σικέ" ή προσυμφωνημένους αγώνες.


Η 2η ένθετη Φωτογραφία ήταν έγχρωμη, ανήκε στον "Ρεπόρτερ Βύρωνα" και πρωτοπαρουσιάστηκε στο fb τον Μάρτιο του 2019. Εμείς, για ευνόητους λόγους την μετατρέψαμε σε ασπρόμαυρη! 
Απεικονίζονται σε αυτήν οι: (αριστερά) υποψήφιος δήμαρχος Αλέξης Σωτηρόπουλος (Δύναμη Ελπίδας), (δεξιά) υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Γώγος (Νέα Εποχή Βύρωνα) σε θερμό εναγκαλισμό με τον Δήμαρχο Άκη Κατωπόδη (Στάση Βύρωνα).
Παραφράζουμε λίγο τον Χιλιανό ποιητή Νικανόρ Πάρρα και λέμε  "Δεξιά και Αριστερά γύρω από ένα τραπέζι ενωμένες, ποτέ νικημένες"...
 
 
Δεν υπονοούμε ότι τότε συμφωνήθηκε κάτι, βέβαια τίποτα δεν αποκλείεται... απλώς, με τη συγκεκριμένη φωτογραφία λέμε στον κόσμο ότι ο Β΄ γύρος των δημοτικών εκλογών "δεν θέλει συναίσθημα". Δεν χρειάζονται πάθη για την δική τους μάχη!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου