Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Μήπως έφθασε η ώρα της "αλλαγής";



Είναι επιεικώς απαράδεκτο το να μην ανανεώνεται η ιστοσελίδα του δήμου σχετικά με το τι εξυπηρετεί η κάθε Υπηρεσία αυτού, ειδικά όταν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στις αρμοδιότητες και στις προσφερόμενες προς τους πολίτες υπηρεσίες, και ανεπίτρεπτο όταν αυτές έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό!

Εάν κάποιος πολίτης ενδιαφέρεται να ενημερώσει το Δήμο πχ για κάποιο εγκαταλελειμμένο όχημα ή μηχανάκι, το πρώτο που θα σκεφτεί, θα είναι η Υπηρεσία Καθαριότητας.


Εάν ανοίξει στο Google, το Δήμος Βύρωνα, Υπηρεσίες, και μετά Υπηρεσία Καθαριότητας, θα διαβάσει τα ακόλουθα:
  
Διεύθυνση Καθαριότητας
Τηλ: 210 7658247, 210 7640512
Δ/νση: Αρχ. Χρυσοστόμου
Διευθυντής:
Τμήμα Καθαριότητας
Τηλ: 210 7660151, 210 7658247
E-mail:
grkinisis@dimosbyrona.gr
Το τμήμα είναι υπεύθυνο για την καθαριότητα της πόλης στους κοινόχρηστους, εσωτερικούς και δημοτικούς χώρους, καθώς και για την αποκομιδή απορριμμάτων, εγκαταλελειμμένων οχημάτων, μηχανημάτων και ογκωδών αντικειμένων. Στις αρμοδιότητες του τμήματος ανήκει τόσο το πλύσιμο των κάδων και των δρόμων, όσο και η αποκομιδή των ανακυκλούμενων υλικών.

Εάν δοκιμάσει να στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα (Η/Μ) στην αναφερόμενη διεύθυνση, σε ένα λεπτό το μήνυμα θα του επιστρέψει πίσω με την ένδειξη της λάθος διεύθυνσης, ενώ ένα από τα τηλέφωνα δεν λειτουργεί.... 
Κι εάν τελικά επικοινωνήσει με την Υπηρεσία Καθαριότητας, θα πληροφορηθεί ότι η απόσυρση-αποκομιδή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων και μηχανών, δεν ανήκει πλέον σε αυτήν, όπως κακώς εξακολουθεί να αναφέρει η ιστοσελίδα του δήμου, αλλά, εδώ χρόνια, είναι αρμοδιότητα της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος! Δείτε εδώ:
 
Τα εύσημά μας... γενικά!

σ.σ.: Η ανανέωση και η διαρκής ενημέρωση της ιστοσελίδας του Δήμου ήταν ένα από τα κύρια θέματα που ζητήσαμε από τον δήμαρχο Άκη Κατωπόδη στην πρώτη μας συνάντηση μαζί του, στο γραφείο του, στις αρχές του Ιανουαρίου 2015. 
4,5 χρόνια μετά, για τα ίδια συζητάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου