Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Κλείνει το Κλειστό Βιοκλιματικό Κολυμβητήριο (λόγω βλάβης στις κεντρικές ψυκτικές μονάδες)



Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (28/06/2019) το μεσημέρι ο Δήμος Βύρωνα που αναφέρει ότι, το Κλειστό Βιοκλιματικό Κολυμβητήριο κλείνει προσωρινά λόγω εκτάκτων εργασιών.

"Κλειστό θα παραμείνει το Δημοτικό Κολυμβητήριο «Χρήστος Ταμπαξής» από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, λόγω εκτάκτων εργασιών αποκατάστασης των Κεντρικών Ψυκτικών Μονάδων.
Η προσωρινή διακοπή λειτουργίας του κολυμβητηρίου κρίνεται απαραίτητη ώστε να πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες τεχνικές παρεμβάσεις και να αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη.
Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του κολυμβητηρίου ώστε πολύ σύντομα να είναι στη διάθεση των χιλιάδων μελών του.
Οι συνδρομές του Ιουλίου μετατίθενται για τον μήνα Σεπτέμβριο (τον Αύγουστο το Κολυμβητήριο είναι κλειστό κάθε χρόνο).
Ζητούμε συγγνώμη για την προσωρινή αναστάτωση".

Το πρόβλημα είχε γίνει γνωστό από τις 8 Ιουνίου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, ενώ το Σωματείο Εργαζομένων είχε διαμαρτυρηθεί για το γεγονός αυτό.

Πληροφορίες πάντως από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι, οι Κεντρικές Ψυκτικές Μονάδες ήταν εξαρχής προβληματικές... Άραγε ισχύουν;

Για την ιστορία να αναφέρουμε επίσης ότι, στις 6 Φεβρουαρίου 2019 μεταξύ των προς συζήτηση θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν και τα εξής:
  1. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου χρονικής διάρκειας έως (12) μηνών για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Βύρωνα “ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΜΠΑΞΗΣ”, με κάλυψη της δαπάνης υπό μορφή αντιτίμου 
  2. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ. διάρκειας (8) μηνών για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Βύρωνα “ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΜΠΑΞΗΣ” με κάλυψη της δαπάνης υπό μορφή αντιτίμου


Όλα τα είχε η Μαριορή... 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου