Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Δελτίο Τύπου της ΡΕΚ για το σχέδιο ανάπλασης των "προσφυγικών" του Καρέα και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων

Αναφορικά με το σχέδιο ανάπλασης στον Καρέα και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων* η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση (ΡΕΚ) στις 26 Ιουλίου 2019 εξέδωσε Δελτίου Τύπου και το οποίο δημοσιοποιούμε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για το σχέδιο ανάπλασης των προσφυγικών του Καρέα 
και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων.

Με αφορμή τις διαμαρτυρίες κατοίκων του Καρέα και τη διαφωνία τους με το σχέδιο ανάπλασης των προσφυγικών, που αφορά το κλείσιμο με τοιχίο των δρόμων των προσφυγικών που καταλήγουν στη λεωφόρο Αγίου Ιωάννη Καρέα, αντιπροσωπεία της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης (ΡΕΚ) ΒΥΡΩΝΑ συναντήθηκε σήμερα με τον Αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βύρωνα Μιχάλη Καραγιάννη.


Στη συνάντηση ζητήθηκε να ληφθούν υπόψη οι διαφωνίες των κατοίκων από τη δημοτική αρχή. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της ΡΕΚ ΒΥΡΩΝΑ για τον γενικό σχεδιασμό του έργου παρουσιάζοντας και το σχετικό σχέδιο.

Από τη μεριά μας τονίσθηκε ότι ένα έργο που τόσα χρόνια περίμεναν οι κάτοικοι του Καρέα, θα πρέπει να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους, να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη μετακίνηση εμποδιζόμενων ατόμων, να ανταποκρίνεται στους κανόνες ασφάλειας, λειτουργικότητας και προστασίας της περιοχής και  να έχουν και οι ίδιοι λόγο στην πορεία ολοκλήρωσής του. 
Γι αυτό το λόγο ζητήθηκε από τη δημοτική αρχή να κληθούν οι κάτοικοι και οι συλλογικότητες του Καρέα σε διάλογο για τα επίμαχα σημεία των κατασκευών ως προς τα οποία εκφράζουν ενστάσεις, ώστε το έργο που με τον τίτλο του επιδιώκει την αναβάθμιση της περιοχής που ζουν, να έχει και τη συναίνεσή τους.

Βύρωνας 26/7/19
 



 *Διαβάστε την με Αρ. πρωτοκόλλου:19449 -25/07/2019 Επιστολή των κατοίκων του Καρέα, προς το Δημοτικό Συμβούλιο, όπου εκφράζουν την ανησυχία τους και τον προβληματισμό τους για τα έργα που εκτελούνται



 

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου