Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Οι Νουμερομπίς (Numerobis) του Βύρωνα


Τώρα θα ρωτήσετε τι σχέση μπορεί να έχει η 1η φωτογραφία με τον δήμο Βύρωνα;
Πολύ απλό, για κάποιον που έχει διαβάσει το κόμικ "Ο Αστερίξ και η Κλεοπάτρα" της σειράς "Οι περιπέτειες του Αστερίξ", των Ρενέ Γκοσινί και Αλμπέρ Ουντερζό. Η Κλεοπάτρα, προκειμένου να αποδείξει στο Καίσαρα ότι οι Αιγύπτιοι εξακολουθούν να είναι ένας σπουδαίος λαός, παρόλο που βρίσκονται υπό ρωμαϊκή κατοχή, στοιχηματίζει μαζί του ότι μπορεί να χτίσει ένα παλάτι μέσα σε τρεις μήνες. Ο Αιγύπτιος αρχιτέκτονας που αναλαμβάνει το κτίσιμο του παλατιού και ζητάει τη βοήθεια των Γαλατών φίλων του, Αστερίξ και Οβελίξ, ονομάζεται Νουμερομπίς και φημίζεται για την τεχνοτροπία των κατασκευών του (δείτε φωτογραφίες).


Μετά από αυτή την διασκεδαστική εισαγωγή, καλούμε τον οιονδήποτε να περάσει έξω από το 2ο Αθλητικό Κέντρο του Βύρωνα (που τόσο καιρό ανακατασκευάζεται) να σταθεί, να προσέξει και να θαυμάσει το αλφάδιασμα του νέου γηπέδου!


Δίχως δραμαμίνη σε πιάνει ναυτία από την τρικυμία... και την Κακοτεχνία!

Ελπίζουμε τώρα να καταλάβατε τη σχέση της 1ης φωτογραφίας με τον Βύρωνα. Με τη διαφορά ότι, ενώ με τα κόμικ γελάμε, με τα έργα των "Νουμερομπίς του Βύρωνα" κλαίμε για τα λεφτά που διαρκώς πετάμε!

Ας θυμηθούμε τι ανέφερε το προεκλογικό (εκλογές 2019) έντυπο "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ" της Διοίκησης Γρηγόρη Κατωπόδη:

Το 2ο Αθλητικό Κέντρο εμβαδού 4.200 τ.μ. αποτελείται από 2 γήπεδα μπάσκετ, 1 βόλεϊ και 1 χάντμπολ. Η κακή κατάσταση των αγωνιστικών χώρων και βοηθητικών εγκαταστάσεων, καθιστά επιτακτική την ανάγκη άμεσων εργασιών ανακατασκευής. Η ανακατασκευή του, ύψους 280.000 Ευρώ, χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.).
Οι παρεμβάσεις αφορούν στην:
  • Αποξήλωση φθαρμένου ταρτάν και τοποθέτηση νέου.
  • Αποξήλωση συρματοπλέγματος περίφραξης και τοποθέτησης νέου.
  • Διάστρωση κερκίδων με ελαφρά οπλισμένο σκυρόδεμα.
  • Συντήρηση περιμετρικών τοίχων περίφραξης.
  • Αλλαγή φωτιστικών προβολέων.
  • Ανακατασκευή των βοηθητικών χώρων.
  • Αλλαγή φωτισμού (λαμπτήρων).


Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Βύρωνα, ασχολήθηκαν καθόλου με το θέμα της κακοτεχνίας της ανακατασκευής του 2ου Αθλητικού Κέντρου, και ειδικά του γηπέδου χάντμπολ;
Μετά από κάθε βροχόπτωση λίμνες σχηματίζονται μεταξύ των επαρμάτων του κυματιστού, όχι αλφαδιασμένου, και επικίνδυνου ταυτόχρονα για την σωματική υγεία των αθλουμένων, γηπέδου!


Στο Δήμο μας Διασκορπίζονται διαρκώς τα χρήματα του Ελληνικού λαού, και όσο Αυτοί δεν πράττουν όπως ο θεσμικός τους ρόλος ορίζει, τότε, θεωρούνται και Είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ !





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου