Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Η πεζογέφυρα του Καρέα χρήζει άμεσης συντήρησης



"Η πεζογέφυρα του Καρέα σκούριασε, χρήζει συντήρησης που πρέπει να γίνει μέσα στο 2020. Ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους ο δήμαρχος και οι δημοτικές παρατάξεις".
Αυτό γράψαμε στις 26 Ιουλίου του 2019 στο facebook.

Σχεδόν ένα χρόνο πριν, τον Αύγουστο του 2018, από την ιστοσελίδα μας είχε αναρτηθεί το άρθρο "Χωρίς φωτισμό την νύχτα η γέφυρα στον Καρέα" (του δημοσιογράφου Άρη Μαρτέλη) που ανέφερε:
"Φωτισμός επίσης δεν υπάρχει ούτε και στις σκάλες, στα άκρα της γέφυρας, αλλά φυσικά ούτε και στο μονοπάτι μέσα στο δάσος, που οδηγεί παράλληλα με την λεωφόρο.
Δεν μπορούν στους πυλώνες, εκατέρωθεν της γέφυρας, να τοποθετηθούν φώτα, ψηλά, σε σημεία που δεν θα μπορούν να βανδαλιστούν;
Δεν μπορούν παράλληλα με το μονοπάτι, στους στύλους της ΔΕΗ, να τοποθετηθούν επίσης φώτα;
Αν κάποιο "κακό συναπάντημα" συμβεί την νύχτα, τι προτείνει η διοίκηση Κατωπόδη; να βγούμε στην Κατεχάκη από τις τρύπες του συρματοπλέγματος και αλλόφρονες να προσπαθούμε να σταματήσουμε αυτοκίνητα για βοήθεια;
Παρακαλούμε για το συγκεκριμένο θέμα η Διοίκηση να κινηθεί άμεσα ... χθες!"
Δείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Όσον αφορά την διαδρομή που οδηγεί προς τη Γέφυρα, παράλληλα προς την Λεωφόρο Καρέα, αυτή δεν είναι παρά ένας σκουπιδότοπος 😥 Δείτε τις φωτογραφίες της 23ης Ιουλίου 2019 που ακολουθούν.




Ελπίζουμε η "Νέα" διοίκηση του Δήμου να ενδιαφερθεί άμεσα για το όλο θέμα, και ας το εξετάσει με όραμα και μακροπρόθεσμα... Πιστεύουμε ότι μπορούν να γίνουν πολλά!
   


28 Ιουλίου 2019










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου