Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Παιδική Χαρά πλατείας Μανώλη



Την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, παραδόθηκε -όσο πιο απλά γινόταν- στους μικρούς μας φίλους η πιο πλήρης από πλευράς οργάνων (μέχρι στιγμής) παιδική Χαρά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αλαμάνας και Αθ. Διάκου, στην πλατεία Μανώλη.
Λογικό ήταν να παρευρεθεί και «Πλήθος κόσμου», όπως ανέφερε η ανακοίνωση του Δήμου (από την οποία προέρχονται και οι δύο πρώτες φωτογραφίες του κειμένου) γιατί η πόλη μας τόσα χρόνια περίμενε την ανακατασκευή και την πιστοποίηση των παιδικών Χαρών. Τα παιδιά έχουν ανάγκη το «ασφαλές» παιχνίδι!


Στην εκδήλωση-παράδοση παρόντες ήταν ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Τ/Υ Καραγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μαυρίκης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Λεμονιά Κλωνάρη, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Θέμης Τέγος, καθώς επίσης και μέλη της Κίνησης πολιτών «Βύρωνας και Τριγύρω», όπως και της συλλογικότητας «Ενάργεια» με τις οικογένειές των.

Υπενθυμίζουμε, και για όσους δεν γνωρίζουν, την αδιαμφισβήτητη, καθοριστικής σημασίας συμβολή των κινήσεων των πολιτών της πόλης μας («Βύρωνας και τριγύρω», «Δημοκρατική Ενότητα» και «Ενάργεια»), στο να ανακαινισθούν και να πιστοποιηθούν οι Παιδικές Χαρές στο Βύρωνα. 
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ:


Δείτε επίσης την ανακοίνωση του Δήμου Βύρωνα εδώ:

Το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί είναι της 23ης Ιουλίου 2019









 25 Ιουλίου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου