Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Πολίτη, ήρθε η δική σου ώρα για δράση...

Πολίτες, κάτοικοι του Βύρωνα, τώρα που έγινε πραγματικότητα η ανοιχτή επικοινωνία με το Δήμο μέσω της ειδικής πλατφόρμας "ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ/AITHMATA ΔΗΜΟΤΩΝ"*, δείτε εδώ:, ήρθε η στιγμή να αναλάβετε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ δράση για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής στην πόλη μας!


Από εσάς, ο Δήμος περιμένει τις ιδέες σας, τις προτάσεις σας, τις παρατηρήσεις σας, την ενεργή σας συμμετοχή ώστε όλοι μαζί να κάνουμε την πόλη μας ακόμη καλύτερη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της ιστοσελίδας του Δήμου, που συμπληρώνει: «Είμαστε όλο αυτιά»! Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!

Εμείς, παύουμε πλέον να ασχολούμαστε με θέματα όπως αυτά που παρουσιάζονται παρακάτω στο ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό, από τα πριν και μετά. Ήρθε η δική σας σειρά για δράση, ακόμη και για τα πιο απλά, τα καθημερινά.









*Σημείωση: Διαφωνούμε με τον τίτλο ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ/ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΩΝ, γιατί η πλατφόρμα επικοινωνίας με τον Δήμο αφορά όλους τους κατοίκους του Βύρωνα και όχι μόνον τους δημότες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Δήμου. Θα έπρεπε λοιπόν να γράφει: "ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ/ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" !

Η 1η φωτογραφία του κειμένου αντλήθηκε από το άρθρο του awekengr.com "Εσύ ορίζεις την ζωή σου και μόνο Εσύ!"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου