Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου το Κολυμβητήριο «Χρήστος Ταμπαξής» του Δήμου Βύρωνα επαναλειτουργεί για την περίοδο 2019-2020





Όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του Δήμου, το Κλειστό Βιοκλιματικό Κολυμβητήριο «Χρήστος Ταμπαξής» μετά την ετήσια συντήρηση που πραγματοποιήθηκε και την αποκατάσταση λειτουργίας των ψυκτικών μονάδων, θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν ήταν οι εξής:
  • Αποκατάσταση εκτάκτων βλαβών και συντήρηση ψυκτικών μονάδων.
  • Συντήρηση συστήματος εξαερισμού.
  • Έλεγχος Νερού Πισίνας όσον αφορά στην ποιότητα (μικροβιολογικός έλεγχος, έλεγχος PH, έλεγχος χλωρίου).
  • Αναγκαίες παρεμβάσεις για την ορθή λειτουργία του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.
  • Λοιπές παρεμβάσεις όπου κρίθηκε αναγκαίο για τη βελτίωση της λειτουργίας του χώρου.

Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι, αρχικά θα λειτουργήσει η ελεύθερη κολύμβηση, ενώ θα ακολουθήσουν τα προγράμματα του κολυμβητηρίου, μόλις εγκριθεί η πρόσληψη γυμναστών από το αρμόδιο Υπουργείο, δίχως περαιτέρω ενημέρωση για το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Υπενθυμίζουμε ότι, το Δημοτικό Κολυμβητήριο παρέμεινε κλειστό από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019, λόγω προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στις Κεντρικές Ψυκτικές Μονάδες. Η διακοπή λειτουργίας του είχε κριθεί απαραίτητη ώστε να πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες τεχνικές παρεμβάσεις και να αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη.
Όσον αφορά στα μέλη του κολυμβητηρίου οι συνδρομές του μηνός Ιουλίου μετατέθηκαν για τον μήνα Σεπτέμβριο (καθώς τον Αύγουστο το Κολυμβητήριο έτσι κι αλλιώς παραμένει κλειστό κάθε χρόνο).



Πηγή από την ιστοσελίδα του Δήμου, δείτε ΕΔΩ 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου