Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Γ. ΚΑΤΩΠΟΔΗ

Αναγκαστήκαμε, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, για μια ακόμη φορά να καταγγείλουμε τη στάση της Δημοτικής Αρχής απέναντι στους πολίτες, με την αναφορά που δημοσιοποιούμε:

ΑΝΑΦΟΡΑ 

Προς:

1.    Τον Δήμαρχο Βύρωνα κ. Γρηγόριο Κατωπόδη
2.    Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα κ. Γεώργιο Πλακίδα

Κοινοποιούμενο προς:
κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Βύρωνα

Δήμαρχε,

Διαβάζοντας σήμερα την ανακοίνωση της ιστοσελίδας του Δήμου σχετικά με τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις 23 Σεπτεμβρίου 2019 και τα θέματα της ημερησίας διάταξης που περιλαμβάνονται σε αυτή, διαπιστώσαμε ότι, το με αριθμό Πρωτ: 10862, της 23ης Απριλίου 2019, για "άμεση απελευθέρωση των κοινοχρήστων χώρων από τις καταλήψεις περιπτέρων & ΚΥΕ", για το οποίο υπήρξε Κατεπείγουσα αναφορά με αρ. Πρωτ: 17976/08-07-2019 και την οποία διάβασε ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κ. Αγγέλης στο Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου την 10η Ιουλίου 2019, υποστηρίζοντας ότι δεν την είχε δει (βλέπε συνημμένο έγγραφο Πρακτικών), απουσιάζει προκλητικά, για μια ακόμη φορά, από τα θέματα της ημερησίας διάταξης, παρότι προηγείται χρονικά άλλων αιτημάτων και είναι πλέον σημαντικό από διαγραφές οφειλών.





Από τη στιγμή που δεν βλέπουμε εκ μέρους σας καμία προσπάθεια βελτίωσης των σχέσεων πολιτών-διοίκησης, διαμαρτυρόμαστε για τη συμπεριφορά αυτή, διαμεμφόμαστε τη διοίκησή σας για Κακοδιοίκηση, και Σας ενημερώνουμε ότι, δεν μας αφήνετε καμία άλλη επιλογή από το να προχωρήσουμε σε καταγγελία προς τα αρμόδια όργανα.

Από Vironas I Poli Mas
    19 Σεπτεμβρίου 2019, 2:26 μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου