Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Γκρεμίστηκαν τα τοιχία της "αβελτηρίας", τρέχει πίσω από τις εξελίξεις η Δημοτική Αρχή



Άτακτη υποχώρηση για τη διοίκηση Άκη Κατωπόδη μετά τις διαμαρτυρίες, τις καταγγελίες, τις ενστάσεις και τις ενέργειες των κατοίκων του Καρέα, σχετικά με το έργο της ανάπλασης των προσφυγικών και το κλείσιμο των κάθετων δρόμων.

Θυμίσουμε ότι, οι κάτοικοι με την Αρ. πρωτοκόλλου:19449 -25/07/2019 επιστολή τους προς το Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο είχαν εκφράσει τους έντονους προβληματισμούς τους για τα έργα που εκτελούνταν στην περιοχή τους, ενώ με αίτημα που κατέθεσαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, διενεργήθηκε αυτοψία, η οποία τελικά επιβεβαίωσε τις ενστάσεις τους, δείτε ΕΔΩ


Έτσι, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου η διοίκηση υποχρεώθηκε να αναπροσαρμόσει το σχεδιασμό της γκρεμίζοντας τα τοιχία της «αβελτηρίας» και οι δρόμοι, με πρόσβαση προς την Λ. Καρέα, είναι και πάλι ανοικτοί!


Ύστερα από την εξέλιξη αυτή ο Δήμαρχος Άκης Κατωπόδης καλεί σήμερα, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, και ώρα 7 μ. μ. στο Αστικό Κέντρο Καρέα (ΚΕΦΟ) σε συνάντηση τους κατοίκους με σκοπό, αφενός τη διεξαγωγή συζήτησης για το θέμα των αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή του Καρέα, αφετέρου για τη βελτίωση της εικόνας του που "χάλασε" ελαφρά μετά το φιάσκο.  

Την είδηση την πληροφορηθήκαμε από την ιστοσελίδα των Πολιτών του Βύρωνα αφού στην ιστοσελίδα του Δήμου δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση!
http://politestouvirona.blogspot.com/2019/09/blog-post_6.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου