Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Το NON PAPER της διοίκησης Γ. Κατωπόδη (στο Βύρωνα)


Στις 3 Σεπτεμβρίου 2019, με την έναρξη της θητείας της Νέας Διοίκησης Γ. Κατωπόδη, 26 τουλάχιστον άτομα υποβάλαμε το με αρ. Πρωτ: 21265 Αίτημα Δημοτών-Πολιτών που κατέληγε ως εξής: "Κατόπιν όλων αυτών, οι παρακάτω υπογράφοντες,  Αιτούμεθα …. και παρακαλούμε όπως, το θέμα συζητηθεί άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, που είναι το πλέον αρμόδιο όργανο για τη λήψη αποφάσεων".

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2019  και ώρα 2.02 μ.μ. λάβαμε από την Υπηρεσία του Δήμου "Πληροφορίες Δήμος Βύρωνα" ένα ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο ανέφερε:
«Σας επισυνάπτουμε απάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Μιχαήλ Καραγιάννη, στο Αίτημα Δημοτών – Πολιτών με ΑΡ.ΠΡΩΤ. 21265, …» το οποίο έγγραφο όμως δεν είχε καμία υπογραφή του Αντιδημάρχου Τ/Υ, καμία σφραγίδα, παρά ήταν ένα απλό σημείωμα, το οποίο ο καθένας θα μπορούσε να γράψει!

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση Γ. Κατωπόδη και
περιμένουμε την απάντηση:

Μήπως με το non paper (=σημείωμα ή έγγραφο που διακινείται ανεπίσημα σε περιορισμένο κοινό και δεν ανακοινώνεται ούτε κοινοποιείται σε τρίτους) έγγραφο αυτό έγινε απόπειρα μετάδοσης της επίσημης θέσης της Δημοτικής Αρχής, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της συζήτησης του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Γιατί εάν έτσι έχει η κατάσταση, εκτός από τον εμπαιγμό, μιλάμε πλέον ξεκάθαρα για καταστρατήγηση των Συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών, ωμή παραβίαση του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και πέρασμα από την Δημοκρατία, που εμφανίστηκε στην Αθήνα τον 5αι πΧ, στη μοναρχία Βύρωνα!

Ελπίζουμε να μη συμβεί αυτό και το θέμα να συζητηθεί
στο Δημοτικό Συμβούλιο, μέσα στην προθεσμία που προβλέπει ο Κανονισμός Λειτουργίας του.


Ενάργεια

17 Σεπτεμβρίου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου