Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Κάτι σάπιο υπάρχει στη Δημαρχία ! Δεν εξηγείται διαφορετικά η πτώση σοβάδων στο 3ο Γυμνάσιο

Λίγες μέρες μετά τον σεισμό της Παρασκευής 19 Ιουλίου 2019 που είχε επίκεντρο τη Μαγούλα και που τράνταξε και θορύβησε την Αθήνα, στις 23 Ιουλίου 2019, ο Δήμος Βύρωνα έβγαλε την εξής ανακοίνωση: Συνεχίζονται οι έλεγχοι των σχολείων του Δήμου Βύρωνα για τυχόν ζημιές από τον σεισμό
"Κλιμάκιο του Δήμου Βύρωνα με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Μιχάλη Καραγιάννη και τη συνοδεία Μηχανικών, ελέγχει τα δημόσια κτήρια του δήμου.
Ο έλεγχος ξεκίνησε από τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Βύρωνα τα οποία δεν αντιμετώπισαν προβλήματα από την πρόσφατη σεισμική δόνηση", δείτε εδώ.

Όμως τέσσερις (4) μήνες μετά, στις 19 Νοεμβρίου 2019, υπήρξε ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου του Δήμου, που λόγω της προσωρινής εξαφάνισης του μικρού παιδιού από τον 4ο Παιδικό Σταθμό πέρασε μάλλον στα ψιλά, και που ανέφερε τα εξής: Ενημέρωση για την πτώση σοβάδων στο 3ο Γυμνάσιο Βύρωνα



"Τη Δευτέρα 18 Νοέμβρη σημειώθηκε πτώση σοβάδων (επιφάνειας 4 τμ) από την οροφή του κλιμακοστασίου, στο 3ο Γυμνάσιο Βύρωνα.
Κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βύρωνα μετέβη αμέσως στο σχολείο, διαπίστωσε την πτώση των σοβάδων, αποκόλλησε τα σαθρά σημεία του σοβά και καθάρισε το χώρο.
Σήμερα Τρίτη, το 3ο Γυμνάσιο Βύρωνα έμεινε κλειστό για προληπτικούς λόγους,  ενώ παράλληλα συνεργείο του Δήμου προχωρά στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών", δείτε εδώ.


Επειδή η σαθρότητα δεν είναι κάτι που δημιουργείται από τη μία στιγμή στην άλλη, και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό ώστε μετά τη θερινή περίοδο και δίχως εμφανή σημάδια να πέσουν σοβάδες, διερωτώμεθα, τι είδους έλεγχος διενεργήθηκε τον μήνα Ιούλιο από το κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βύρωνα; Πως δεν παρατήρησαν κάτι;
Μήπως πρέπει να αναφωνήσουμε και μεις ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου