Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Συγκρότηση Επιτροπής για Περιβαλλοντικά θέματα; κάπου υπάρχει λάθος!

Σχετικά με την απόφαση 2 7 9 / 2 0 1 9 του Δημοτικού Συμβουλίου της 9ης Δεκεμβρίου 2019, που αφορά τη "Συζήτηση επί του αιτήματος των Κατοίκων-Πολιτών Δήμου Βύρωνα αναφορικά με τα προβλήματα της οδού Ν. Νικηφορίδη και της Πλατείας Β. Μαρτάκη" όπως αυτή αναρτήθηκε στην Διαύγεια ΑΔΑ: Ψ6ΤΙΩ9Ε-ΜΜΠ και που αναφέρει ότι:

"ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ μετά από συζήτηση και τις τοποθετήσεις των μελών του

Λαμβάνοντας υπόψη:
  1. Το ως άνω αίτημα και όλα όσα ειπώθηκαν 
  2. Τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν.3852/10
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Συγκροτεί Επιτροπή Περιβαλλοντικών θεμάτων Δήμου Βύρωνα, αποτελούμενη από τους κάτωθι:
  1. Καραγιάννη Μιχαήλ, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, ως Πρόεδρο
  2. Δεμπόνο Βασίλειο, Δημοτικός Σύμβουλος από την μειοψηφία, ως μέλος
  3. Σάρολα Βασιλική, Δημοτική Σύμβουλος από την μειοψηφία, ως μέλος
  4. Σωτηρόπουλο Αλέξιο, Δημοτικός Σύμβουλος από την μειοψηφία, ως μέλος
  5. Βούρτση Νικόλαο (Εκπρόσωπος της συλλογικότητας “ΕΝΑΡΓΕΙΑ”), ως μέλος
Σκοπός της Επιτροπής είναι να ασχολείται με Περιβαλλοντικά θέματα τα οποία θα παραπέμπονται σε αυτήν και να παρέχει την γνώμη της"

λέμε μεταξύ σοβαρού και αστείου και κάνοντας χρήση των στίχων τραγουδιού του Λουκιανού Κηλαηδόνη ότι, "κι όμως κατά βάθος κάπου υπάρχει λάθος..."


Γιατί είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι, ο σκοπός* που συγκροτήθηκε η Επιτροπή ΔΕΝ είναι για να ασχολείται με τα Περιβαλλοντικά θέματα και να παρέχει την γνώμη της εν γένει, αλλά για να ασχοληθεί με ένα συγκεκριμένο θέμα!

Ελπίζουμε στις πρώτες μέρες του καινούριου χρόνου που θα συνεδριάσει η Επιτροπή να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

30 Δεκεμβρίου 2019 


** Σημείωση Σ.: Ο σκοπός δημιουργίας της Επιτροπής ήταν ο έλεγχος του σκανδάλου της υπόθεσης της σχολάζουσας κληρονομιάς της οδού Νίκου Νικηφορίδη (Αρώνη-Τιμοθέου), ενός οικοπέδου εμβαδού 2.000 τμ.

Προσθήκη
Στην προαναφερθείσα ΑΔΑ Ψ6ΤΙΩ9Ε-ΜΜΠ  υπήρξε τελικά τροποποίηση και διόρθωση του σκοπού για τον οποίο δημιουργήθηκε η Επιτροπή. Τώρα ορθώς αναφέρει ότι:
"Η Επιτροπή είναι ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, για να τρέξει ΜΟΝΟΝ την υπόθεση σχολάζουσας κληρονομιάς, προς όφελος του Δήμου αλλά και των Κατοίκων της περιοχής".

Βέβαια, υπάρχει η εξής απορία: Πως στην ΑΔΑ, εμφανίζεται ως ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης η 20η Δεκεμβρίου 2019, όταν το άρθρο μας που δημοσιοποιήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2019 έκανε χρήση των όσων αναγράφονταν σε αυτήν την ημέρα εκείνη; Μικρή σημασία όμως έχει.
Το θέμα είναι ότι το λάθος διορθώθηκε! 

Συμπολίτες, διαβάστε επίσης το παρακάτω άρθρο μας (της Κυριακής, 1 Δεκεμβρίου 2019) "Κάτοικε του Βύρωνα, αρχικά σε αφαίμαξαν, κατόπιν σε ενέπαιξαν και τώρα κάνουν πως δεν γνωρίζουν, ενώ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ !" και ίσως καταλάβετε "τι πάει να παιχτεί..."
https://vironasipolimas.blogspot.com/2019/12/blog-post_1.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου