Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Δήμαρχος Βύρωνα προς αντιπολίτευση: "Κάντε το όπως ο κύριος Βούρτσης"

Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης προς Αντιπολίτευση
"Πάρτε τις ευθύνες σας. 
Ασχοληθείτε με τα προβλήματα του Δήμου μας. 
Φέρτε προτάσεις, βάλτε τις στο Δημοτικό Συμβούλιο". 

Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Κατάστημα Βύρωνα που συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο περίπου προς το τέλος της συζήτησης του 8ου θέματος της ημερήσιας διάταξης "Συζήτηση επί του αιτήματος των Κατοίκων-Πολιτών Δήμου Βύρωνα αναφορικά με τα προβλήματα της οδού Ν. Νικηφορίδη και της Πλατείας Β. Μαρτάκη", το οποίο είχε προταθεί των άλλων θεμάτων, πήρε το λόγο ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Κατωπόδης και είπε: «Θέλω να πω και κάτι ακόμα για την πρωτοβουλία του κ. Βούρτση. Ακούω πάρα πολλούς και ορθώς από τους Επικεφαλής και όχι μόνο Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης να εκθειάζουν την προσπάθειά του, ορθώς λέω το κάνει και εγώ θα την εκθειάσω και θα πάρω τις ευθύνες που μας αναλογούν…»


"Αλλά θα μου επιτρέψετε ακόμα να πω και κάτι. Το λέω καλοπροαίρετα, δεν θέλω να μαλώσουμε για αυτό. Όσοι προερχόμενοι από τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης εκθειάζουν τον κ. Βούρτση, θα έπρεπε και αυτοί να κάνουν την αυτοκριτική τους, διότι την δουλειά που κάνει ο κ. Βούρτσης θα έπρεπε να την κάνουν και αυτοί.

Και εμείς ως Δημοτική Αρχή να παίρνουμε τις ευθύνες μας και να δεχόμαστε και τις κριτικές και τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις από όλες τις Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης.

Παρακαλώ πάρα πολύ λοιπόν μην εκθειάζετε τον κ.  Βούρτση για να χτυπήσετε την Δημοτική Αρχή. Πάρτε τις ευθύνες σας. Ασχοληθείτε με τα προβλήματα του Δήμου μας. Φέρτε προτάσεις, βάλτε τις στο Δημοτικό Συμβούλιο.
  
Όσο καλύτερη είναι μία Αντιπολίτευση σε ένα Δήμο, τόσο καλύτερη είναι και η Δημοτική Αρχή. Αυτό πρέπει να το ξέρετε και αυτό το θέλουμε εμείς. Δεν το έχουμε αρνηθεί ποτέ και την κριτική και τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις".


Η ανάρτηση αυτή, με το απόσπασμα από τα Πρακτικά της προαναφερομένης συνεδρίασης,  έγινε για ένα και μόνο σκοπό: Μήπως και αφυπνιστούν επιτέλους οι Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, οι οποίες όπως έχουμε γράψει συμπεριφέρονται σαν να βρίσκονται σε διαρκή χειμερία νάρκη. 
Καιρός να δραστηριοποιηθούν προς το συμφέρον όλων και για το καλό της πόλης μας!
 
Σημείωση:
Ο σωστός τίτλος βέβαια θα ήταν "κάντε το όπως οι συλλογικότητες του Βύρωνα", γιατί την ίδια διαδρομή ακολουθεί και ο κ. Ζ. από την κίνηση πολιτών "Βύρωνας και Τριγύρω", δίχως να ξεχνάμε την προσφορά του κ. Δημήτρη Σουλιώτη.

 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου