Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Ερωτήσεις της "Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Βύρωνα" (ΡΕΚ) στο Δημοτικό Συμβούλιο της 10ης Φεβρουαρίου 2020

Δημοσιοποιούμε τις ερωτήσεις* που κατέθεσε η Δημοτική Παράταξη "Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα" (ΡΕΚ) για το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου 2020, που αφορούν τον ηλεκτροφωτισμό των σχολικών συγκροτημάτων της περιοχής Ταταούλων και της πόλης μας, καθώς και το σχέδιο δράσης αναβάθμισης του Υμηττού που εξήγγειλε το ΥΠΕΝ.

 
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 

Προς:-Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα
          -Δήμαρχο Βύρωνα
          -Δημοτικούς  Συμβούλους Βύρωνα

Ερώτηση 1. 
Με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μαθητών του 3ου ΓΕΛ Βύρωνα στο δημαρχείο Βύρωνα και την ανακοίνωσή τους, για το πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού που υπάρχει στην περιοχή του σχολικού τους συγκροτήματος στην Ταταούλων αλλά και γενικότερα στην πόλη μας και με δεδομένο ότι η δημοτική αρχή έχει διαβεβαιώσει ότι οι εργασίες αποκατάστασης είναι σε εξέλιξη, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε:

1) Πότε θα γίνει η αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή Ταταούλων που βρίσκονται τα σχολικά συγκροτήματα.
2) Πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού στην πόλη μας.

Ερώτηση 2.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας  της κυβέρνησης Κος Κωστής Χατζηδάκης, εξήγγειλε την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για την αναβάθμιση του Υμηττού, που θα υπογράψει το  ΥΠΕΝ με τους φορείς που εμπλέκονται στην προστασία του Υμηττού, ένας εκ των οποίων είναι και ο ΣΠΑΥ.  Δήλωσε επίσης ότι οδηγός δράσης του υπουργείου θα είναι το ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης που έχει εκπονηθεί από τον ΣΠΑΥ.
Επειδή ο Δήμος Βύρωνα είναι ένα από τα 11 μέλη του ΣΠΑΥ και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα,  οι δήμαρχοι του ΣΠΑΥ δήλωσαν στις τοποθετήσεις τους ότι θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια αναγέννησης του, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν γνωρίζετε αυτό το σχέδιο και  ποιες είναι οι προβλεπόμενες παρεμβάσεις.
 
Τάσος Μαυρόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος της ΡΕΚ Βύρωνα

Βύρωνας 07/02/20
 


*Διευκρίνιση της ιστοσελίδας "Βύρωνας η πόλη μας":
Δεν υπάρχει αποκλεισμός καμιάς Δημοτικής Παράταξης, αρκεί όμως να υπάρχει ενημέρωσή μας για τη δράση τους! Το email μας τους είναι γνωστό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου