Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Δημοτικές Παρατάξεις "εν υπνώσει", επιτέλους Αφυπνιστείτε! / (Μέρος Α΄)

Εάν κάποιος πολίτης ενδιαφερθεί να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες των Δημοτικών Παρατάξεων μέσα από την Ιστοσελίδα του Δήμου και την ετικέτα Δομή του Δήμου-Δημοτικές Παρατάξεις, δυστυχώς θα διαπιστώσει ότι, για δύο από αυτές, την "Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα Δύναμη Ελπίδας" και την "Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα", δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ή εάν υπάρχει, αυτή είναι παρωχημένη.

Πιο συγκεκριμένα, και οι δύο προαναφερόμενες Δημοτικές παρατάξεις εξακολουθούν να μοιράζονται την ίδια διεύθυνση, Κολοκοτρώνη 12 & Παν. Τσαλδάρη 36, η οποία όμως δεν ισχύει για καμία από αυτές, η δε διεύθυνση URL στο facebook της Δημοτικής παράταξης "Δύναμης Ελπίδας" δεν υφίσταται πλέον, για δε την "Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα" δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία.
Δείτε παρακάτω πως έχει η εικόνα στην ιστοσελίδα του Δήμου:

Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα Δύναμη Ελπίδας
Επικεφαλής της Παράταξης είναι ο Αλέξης Σωτηρόπουλος
Κολοκοτρώνη 12 & Παν. Τσαλδάρη 36, Βύρωνας
URL:www.facebook.com/pages/Dinami-Elpidas-Δύναμη-Ελπίδας/459816747423607


Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα
Επικεφαλής της Παράταξης είναι η Βασιλική Σάρολα
Κολοκοτρώνη 12 & Παν. Τσαλδάρη 36, Βύρωνας

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ για δεύτερη φορά μέσα στους τελευταίους πέντε (5) μήνες απεστάλη ειδοποίηση με ηλεκτρονικό μήνυμα/e-mail (τελευταία φορά την 25η Ιανουαρίου 2020) στους επί κεφαλής των συγκεκριμένων Δημοτικών Παρατάξεων, ώστε να ενημερώσουν τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα του Δήμου, αυτοί, σαν να τελούν "εν υπνώσει", μέχρι στιγμής δεν έχουν ανταποκριθεί!

  
Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Και το Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου καλό θα είναι να ενδιαφερθεί, αν όχι για τις Δημοτικές Παρατάξεις, για την άρτια εμφάνιση της Ετικέτας-Δομή του Δήμου της Ιστοσελίδας του Δήμου Βύρωνα.
Ας ζητήσει άμεσα την συμπλήρωση των στοιχείων (όλων) των Δημοτικών Παρατάξεων καθώς και φωτογραφία των επί κεφαλής αυτών.

Τους θυμίζουμε ότι για το ίδιο θέμα στις 10 Σεπτεμβρίου 2019, είχαμε γράψει στο facebook τα εξής: Δείτε εδώ: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=759765891148369&id=100013448945075
"Ας ξυπνήσουν επιτέλους εκεί πάνω στο Γραφείο Τύπου του Δήμου!
Ο μήνας δεν έχει 9… και ας φροντίσουν να ανανεώσουν την ιστοσελίδα του Δήμου.
Γιατί, από 1η Σεπτεμβρίου, οι δημοτικές παρατάξεις και αυξήθηκαν σε αριθμό και ορισμένες άλλαξαν επικεφαλής.
Για παράδειγμα, στη «Λαϊκή Συσπείρωση Βύρωνα» επικεφαλής δεν είναι πλέον ο κ. Παναγιώτης Πάλμος, αλλά ο κ. Γείτονας Ευάγγελος.
Στην «Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα» επικεφαλής δεν είναι πλέον ο κ. Σταύρος Τζιορτζιώτης, αλλά ο κ. Αναστούλης Παύλος, ενώ η παράταξη «Βύρωνας: Καθαρή Επιλογή» του κ. Παναγιώτη Κόνσουλα δεν υφίσταται…
Δείτε πως εξακολουθεί να είναι το άρθρο "Δημοτικές Παρατάξεις: https://www.dimosbyrona.gr/article.php?cat=70
ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Μέσα σε λιγότερο από 2 ώρες, από τη στιγμή που κάναμε τη δημοσίευση, το Γραφείο Τύπου του Δήμου επεξεργάστηκε το κείμενο και το διόρθωσε. Ελπίζουμε σύντομα να το ολοκληρώσουν και με τα στοιχεία που πρέπει να έχει η διόρθωση... Το καλό είναι ότι "μας παρακολουθούν", αλλά δεν γίνεται να κινούμε διαρκώς εμείς-εσείς οι πολίτες τα νήματα..."

                                                                                                                                                
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου