Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Δήμαρχε, ότι ισχύει για όλους τους άλλους, δεν ισχύει για εσάς;

Πέρασαν ακριβώς οκτώ (8) μήνες από την ανακοίνωση που έβγαλε το Γραφείο Τύπου του δήμου η οποία ανέφερε ότι, ο Δήμος Βύρωνα αφαιρεί το προεκλογικό υλικό από την πόλη.

Ας την ξαναθυμηθούμε: "Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, έχει ξεκινήσει τον καθαρισμό της πόλης από το προεκλογικό υλικό (αφίσες και φυλλάδια). Οι παρατάξεις θα απομακρύνουν τα αεροπανό, πανό, banners και άλλο πρόσκαιρο υλικό προβολής που έχουν αναρτήσει σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους του δήμου. Όλοι μαζί, συμβάλλουμε στην καθαριότητα της πόλης μας".

Δείτε ΕΔΩ, ήταν 4 Ιουνίου 2019: "Ο Δήμος Βύρωνα αφαιρεί το προεκλογικό υλικό από την πόλη".

Όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις συνέβαλαν στην καθαριότητα του Δήμου, όλες εκτός της Δημοτικής Παράταξης που διοικεί τον Δήμο Βύρωνα.  Ότι ισχύει για όλους τους άλλους, δεν ισχύει για αυτούς! Αυτοί απλώς "Συνεχίζουν" το ίδιο τροπάρι για το οποίο  κατηγορούσαμε όλους τους άλλους.

 
Άνω φωτογραφία: πρωί 4ης Μαρτίου 2020, οδός Εμπεδοκλέους, αρ.118. 
Κάτω φωτογραφία: ένα μήνα πριν, απόγευμα 4ης Φεβρουαρίου 2020, οδός Εμπεδοκλέους αρ.118. Φώτο την οποία παρεμπιπτόντως ανεβάσαμε και στο facebook την ημέρα εκείνη, αλλά φυσικά ούτε που ενδιαφέρθηκαν, γιατί απλά αυτοί "Συνεχίζουν"...

   
Διοίκηση είναι, ότι θέλει κάνει, ακόμα και αν το Άρθρο 11. παρ. 7, του Κ.Ο.Κ αναφέρει ότι, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κάθε διαφήμιση, εκτός των καθορισμένων πλαισίων, ή οποιαδήποτε αναγραφή λέξεων, εικόνων ή συμβόλων σε στύλους ηλεκτροφωτισμού.


4 Μαρτίου 2020



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου