Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Επικίνδυνο το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της πλατείας Ελ. Βενιζέλου (Αγ. Λάζαρος). Αντιδήμαρχε Τ/Υ, τι θα κάνεις;

Με αφορμή την ανάρτηση της κίνησης πολιτών «Βύρωνας και τριγύρω» σχετικά με την πολύμηνη καθυστέρηση ξεστολίσματος του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου (Αγ. Λάζαρος), επικεντρωθήκαμε στην επικινδυνότητα της βάσης  του δένδρου (sic!) αυτού. Όποιος δημοτικός σύμβουλος ενδιαφέρεται για την πόλη μας, περνώντας από εκεί, και παρατηρώντας το, θα διαπιστώσει την αλήθεια των όσων γράφονται.

Πρέπει άμεσα να αποξηλωθεί γιατί, στο συγκεκριμένο σημείο ελαττώνεται σημαντικά το πέρασμα για τους πεζούς και υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος να σκοντάψει ή κάποιο παιδάκι που παίζει στην πλατεία να τραυματιστεί. Δεν χρειάζεται αυτή η κατασκευή να βρίσκεται εκεί, σε κοινόχρηστο δημόσιο χώρο.

Ο Δήμος θα μπορούσε κάθε χρόνο να δίνει ένα ποσό για ένα αληθινό δένδρο…


Η φωτογραφία προέρχεται από την ανάρτηση της κίνησης πολιτών που προαναφέραμε, δείτε ΕΔΩ.

Προειδοποίηση προς διοικούντες: Το τελευταίο διάστημα ο πεζόδρομος που οδηγεί στην πλατεία έχει καταντήσει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, ενώ και οι καταστηματάρχες έχουν "ξεθαρέψει" και δεν τηρείται πλέον το όριο του 1,5 μέτρου ελεύθερης διέλευσης των πεζών... Η παρουσίαση του φωτογραφικού υλικού θα γίνει στην ώρα της.


5 Μαρτίου 2020

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου