Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να χτυπάει κανείς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων


Διαπιστώνουμε τις τελευταίες μέρες μιαν αλματώδη αύξηση στην προβολή μιας συγκεκριμένης ανάρτησής μας, η οποία όμως υπάρχει στην ιστοσελίδα μας από την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017, και την οποία μάλιστα είχαμε ενσωματώσει ξανά σε κάποιο πρόσφατο άρθρο μας, επειδή είχε άμεση σχέση με το θέμα στο οποίο αναφερόμασταν.
Διαπιστώνουμε επίσης ότι πληθαίνουν και τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο γεγονός της είδησης εκείνης, γιατί -πλέον- αγγίζει πολιτικό πρόσωπο.
Κυρίες, Κύριοι,
Συμπολίτες,
βρισκόμαστε μπροστά σε μιαν «πολιτική ανθρωποφαγία», και εάν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να πει κανείς το «δεν είναι η κατάλληλη ώρα τώρα», να είστε σίγουροι ότι είναι αυτή! Και ίσως να είναι και η μοναδική.
Πραγματικά δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να «χτυπηθεί» η Κυβερνητική επιλογή, για την οποία, παρεμπιπτόντως, ενημερώνουμε ότι είχαμε προειδοποιήσει από πέρσι…
Όχι, δεν θα πούμε ποτέ το «ό,τι έγινε, έγινε!» Ούτε -τουλάχιστον εμείς- θα δώσουμε άφεση αμαρτιών για ότι έχει προκληθεί στην πόλη μας. Αλλά, επειδή θεωρούμε ότι, την συγκεκριμένη στιγμή, ίσως, πιθανώς, ενδέχεται να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη συγκεκριμένη θέση, πραγματικά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ να χτυπάει κανείς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων!
Όταν με το καλό «τελειώσει ο πόλεμος» αυτός, τότε, την είδηση, που κάποιοι την πέρασαν στα ψιλά ή αδιαφόρησαν γι’ αυτήν την ώρα που έπρεπε, αλλά και ότι ήθελε προκύψει από τις επιπτώσεις της, ας την επαναφέρουν στο προσκήνιο και ας ζητήσουν εξηγήσεις, πολιτικές ευθύνες ή ακόμη και την αποπομπή του.
Εν κατακλείδι επειδή αυτοί οι κάποιοι δεν έκραξαν όταν έπρεπε, καλά θα κάνουν τώρα να το βουλώσουν!!!

  
«Μια συνετή κι επιφυλακτική σιωπή είναι το περίβλημα της σοφίας» Ουμπέρτο Έκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου