Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Ο χορός των Προσκλήσεων προς ιδιωτικές εταιρείες

«Ανοίξαμε και σας περιμένουμε» είπε η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βύρωνα και έτσι ξεκίνησε ή καλύτερα συνεχίζεται ο χορός της εισόδου ιδιωτικών εταιρειών στο Δήμο. Οργασμός ετοιμασιών και προσκλήσεων τις τελευταίες ημέρες... κι ας φωνάζει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα!*

 
Πρόσκληση για την "Μίσθωση μηχανημάτων για ρυμούλκηση και μεταφορά οχημάτων"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την παροχή υπηρεσίας “Μίσθωση μηχανημάτων για ρυμούλκηση και μεταφορά οχημάτων”  εκτιμώμενης αξίας 14.024,40 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.24%. Παρακαλούμε να αποστείλετε στο Τμήμα Πρωτοκόλλου (υπ’όψιν Τμήματος Προμηθειών) σχετική προσφορά για την ανωτέρω παροχή υπηρεσίας , υπογεγραμμένη και σφραγισμένη σε ενσφράγιστο φάκελο, σύμφωνα με το τιμολόγιο προσφοράς  της επισυναπτόμενης Μελέτης , έως τις 03/06/2020.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ/ΕΓΓΡΑΦΑ




Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα του Δήμου, δείτε εδώ:  


 

Πρόσκληση για την προμήθεια '' ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ''



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»

Παρακαλούμε όπως υποβάλλετε την προσφορά σας για την ανωτέρω προμήθεια σε σφραγισμένο φάκελο στο πρωτόκολλο του Δήμου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέχρι την 01/06/2020 και ώρα 14:30.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ/ΕΓΓΡΑΦΑ



Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα του Δήμου, δείτε εδώ: 



*Κι ας φωνάζει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα!
Διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο, της Τρίτης, 19 Μαΐου 2020, την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Σωματείου: «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου