Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Η κατάργηση στην πράξη της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου από τον ίδιο τον Υφυπουργό...

Η κεκλεισμένων των θυρών δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας, 22 Ιουνίου 2020 διεκόπη και ανεβλήθη λόγω παρουσίας (μερικών) προσώπων που συμμετείχαν χωρίς να είναι  προσκεκλημένα, γιατί, σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 1. της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ τεύχος Α’ 55/11.03.2020) και τις υπ’ αριθμ. 18318/13-03-2020 και 40/31-03-2020 εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, έθεταν "εν κινδύνω την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ανακοίνωση του Προέδρου του Δ.Σ., κ. Πλακίδα. Έπραξε το σωστό ο Πρόεδρος και αυτό, είναι το ένα μέτρο (από τα δύο σταθμά) της υπόθεσης.

Γιατί λίγο αργότερα, κάπου στον Βύρωνα,  παρατηρήθηκε το φαινόμενο της αγέλης με "αρχηγό" τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων (πρώην Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά)... ο οποίος κατάργησε στην πράξη την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου τήρησης του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, δείτε τις φωτογραφίες. Αυτό είναι το άλλο μέτρο της έκφρασης "Δύο μέτρα και δυο σταθμά", όπου στο πρώτο παραβιάζεται η βασική ιδέα των δημοκρατικών δικαιωμάτων και στο δεύτερο δηλώνεται ξεκάθαρα η υποκρισία!





κύριε Υφυπουργέ, έχεις υποχρέωση είτε να καταργήσεις σήμερα κιόλας την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και τα συνωμοσιολογικά πρωτόκολλα, είτε να παραιτηθείς. Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει!


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου