Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Ανέκρουσε πρύμναν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα

Η αποφασιστική παρέμβαση και των 32 δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, με την "απειλή" αποχής των από την αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου υποχρέωσε τον Πρόεδρό του κο Γεώργιο Πλακίδα να κάνει πίσω ολοταχώς.

«Πρύμναν ἀνακρούεσϑαι»

Σε επιστολή του που στάλθηκε στους δημοτικούς συμβούλους, σήμερα, 4 Οκτωβρίου, μια ημέρα πριν την συνεδρίαση, ο κ. Πλακίδας ανέφερε τα εξής:   

Αξιότιμοι κοι σύμβουλοι,

Σχετικά με το από 17-9-2020 αίτημά σας, σας υπενθυμίζω ότι ζητούσατε  ως πρώτο βήμα την ανάκληση - ακύρωση της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και "αφού ακυρωθεί η εν λόγω απόφαση, το θέμα να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου". Κατά συνέπεια,  σεβόμενος το αίτημά σας, δεν μπορούσα να συμπεριλάβω εξαρχής το συγκεκριμένο θέμα στην ημερήσια διάταξη του προσεχούς Δημοτικού Συμβουλίου.

Προσπερνώντας λοιπόν τα περί νομικής και δημοκρατικής υποχρέωσής μου,  σας υπενθυμίζω ότι,   χωρίς απειλές για αποχή από τη συνεδρίαση,  έχετε με βάση τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου το δικαίωμα να φέρετε οποιοδήποτε θέμα ως έκτακτο και να συζητηθεί άμεσα.

Αν παρά ταύτα δεν θέλετε να κάνετε χρήση της συγκεκριμένης διάταξης, θα θέσω το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 5-10-2020.

 Βύρωνας, 4 Οκτωβρίου 2020

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Γ. Πλακίδας

 


                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου