Κυριακή 4 Απριλίου 2021

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ : Κατάθεση θεμάτων για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο

Από τη δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ», του επικεφαλής κ. Χρήστου Γώγου, στις 2 Απριλίου, μας εστάλησαν για δημοσίευση δύο θέματα που κατατέθηκαν προς συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

1ο ΘΕΜΑ:

Αξιότιμε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Μέσω της από 29ης Μαρτίου κοινοποίησης της εμπεριστατωμένης Αναφοράς-Καταγγελίας δημότη, ενημερωθήκαμε για την άδικη και απαράδεκτη επίθεση που έγινε εναντίον του στο facebook από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, η οποία σκοπό άλλο δεν είχε παρά να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, για το δικό του λάθος, αναφορικά με το κτήριο της οδού Αδ. Κοραή, αρ. 25, που χαρακτηρίστηκε ως ετοιμόρροπο, και έτσι απεστάλη προς το ΥΠΕΝ, ενώ αυτό διαπιστώθηκε ότι κατοικείται.

Επειδή, η μη εμπλοκή του δημότη στην υπόθεση, με την μαρτυρία τρίτων, και συγκεκριμένα της κίνησης πολιτών «Βύρωνας και τριγύρω», αποδείχθηκε κατηγορηματικώς, θεωρούμε ότι, ο Αντιδήμαρχος κ. Καραγιάννης Μιχάλης θα έπρεπε ήδη να έχει διαγράψει την ανάρτηση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, θα έπρεπε ήδη να έχει ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, όπως το αυτό οφείλουν πλέον να πράξουν ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι και όσοι άλλοι έκαναν like στην ανάρτηση δίχως να εξετάσουν αν τα όσα γράφτηκαν ανταποκρίνονταν στην αλήθεια, και τέλος, πιστεύουμε ότι ο Αντιδήμαρχος, “εάν υπάρχει ευθιξία”, θα πρέπει να παραιτηθεί και για τον ανύπαρκτο «δήθεν έλεγχο» της Τεχνικής Υπηρεσίας που οδήγησε σε αποστολή λανθασμένου καταλόγου ετοιμόρροπων.

Κατόπιν όλων αυτών, εισηγούμαστε την εισδοχή του διττού αυτού θέματος στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.


 2ο ΘΕΜΑ: 

Το δεύτερο θέμα αφορά καταγγελία πολιτών σχετικά με παράνομες καταλήψεις οδοστρωμάτων-κοινοχρήστων χώρων από οχήματα, τα οποία οι ίδιοι κατηγοριοποιούν ως εξής:

  • Οχήματα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.
  • Οχήματα με πινακίδες που δεν έχουν πληρωθεί τέλη κυκλοφορίας, και άρα σταθμεύουν παράνομα...
  • Οχήματα με ξένες και πλαστές πινακίδες!

Σ.Σ.: Σχετικά με το 1ο θέμα μπορείτε επίσης να διαβάσετε το άρθρο της Τρίτης 23 Μαρτίου 2021 με τίτλο: "Εάν υπάρχει ευθιξία, ο Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών οφείλει να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη (και να παραιτηθεί)!"

https://vironasipolimas.blogspot.com/2021/03/blog-post_23.html

 

Βύρωνας, 4 Απριλίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου